Logga in

Ilmarinen, Vesa

Digitalisaatio: Yritysjohdon käsikirja

Ilmarinen, Vesa - Digitalisaatio: Yritysjohdon käsikirja, e-bok

60,30€

E-bok, Vattenmärkt ePUB
ISBN: 9789521426278

Digitalisaatio on aikakautemme suurin muutosvoima. Se luo suomalaisille yrityksille paljon mahdollisuuksia kasvaa, tehostaa ja uudistua. Kirja auttaa yritysjohtajia ymmärtämään digitalisaation mahdollisuudet, löytämään omaan liiketoimintaan sopivat keinot ja johtamaan muutosta omassa yrityksessä. Kokeneet liiketoiminnan digitalisoinnin ammattilaiset tarjoavat kokonaisvaltaisen näkymän digitalisaatioon omia kokemuksiaan hyödyntäen. Kirjassa on yli 50 suomalaista case-esimerkkiä digitalisaatiosta.

Kirjoittajilla on yli 15 vuoden kokemus liiketoiminnan digitalisoinnista kymmenissä yrityksissä eri toimialoilla. He ovat työskennelleet mm. markkinoinnin, myynnin, asiakaspalvelun ja liiketoimintaprosessien digitalisoinnin, uusien liiketoiminta- ja palvelumallien sekä muutosjohtamisen parissa. He ovat olleet kehittämässä lukuisia digitaalisia palveluja liiketoiminnan, asiakaskokemuksen ja teknologian näkökulmista ketteriä kehittämismenetelmiä hyödyntäen.

Nyckelord: digitalisaatio, yritykset, johtaminen, liiketoiminta, markkinointi, myynti, palvelut, asiakassuhde, asiakkuudenhallinta, uudistukset, liiketoimintamallit, yrityskulttuuri, sähkökirjat

Författare
 
Utgivare
Alma Talent
Utgivningsår
2015
Språk
fi
Utgåva
1
Sidantal
272 sidor
Kategori
Ekonomisk
Format
E-bok
eISBN (ePUB)
9789521426278

Liknande e-böcker