Logga in

Kurten, Staffan

Kun joudut irtisanomaan

Kurten, Staffan - Kun joudut irtisanomaan, e-bok

61,20€

E-bok, Vattenmärkt ePUB
ISBN: 9789521426094

Näemme jatkuvasti uutisia organisaatioiden toiminnan rationalisoinneista, jotka johtavat yhteistoimintaneuvotteluihin ja niitä seuraaviin irtisanomisiin. Työsuhde saatetaan joutua päättämään myös henkilöstä johtuvalla perusteella tai sopimuksin. Nykyisin yritykset ymmärtävät, että nämä muutosprosessit ja erolanteet vaikuttavat paitsi lähtijöihin, myös jatkavaan henkilöstöön sekä yritysten maineeseen ja työnantajakuvaan.

Irtisanomistilanteet ovat johtamisen ja esimiestyön vaikein osa. Saneeraustilanteissa työnantajan edustajat joutuvat kohtaamaan lukuisia vaikeita kysymyksiä: Mitä sovellettava lainsäädäntö velvoittaa? Miten henkilöstövähennyksiä valmistellaan? Kuinka prosessi kokonaisuutena tulee hoitaa? Kuinka irtisanomiskeskustelu käydään? Miten kohdata ihmisten reaktiot? Miten varmistaa oma jaksaminen? Kuinka johtaa jatkavaa organisaatiota eteenpäin? Tai tukea lähtijöitä? Miten toimia oikein niin lain kuin ihmistenkin kannalta? Kirjassa tarkastellaan näitä kysymyksiä käytännönläheisesti niin liiketoiminnan ja juridiikan kannalta kuin inhimillisestä näkökulmasta.

Nyckelord: irtisanominen, työntekijät, työsuhde, työsopimukset, purkaminen, esimiehet, selviytyminen, johtaminen, henkilöstöpolitiikka, sähkökirjat

Författare
 
Utgivare
Alma Talent
Utgivningsår
2015
Språk
fi
Utgåva
1
Sidantal
278 sidor
Kategori
Ekonomisk
Format
E-bok
eISBN (ePUB)
9789521426094

Liknande e-böcker