Logga in

Costello, Matthew

Öinen kuolema: Cherringhamin mysteerit 26

Costello, Matthew - Öinen kuolema: Cherringhamin mysteerit 26, e-bok

7,90€

E-bok, Vattenmärkt ePUB
ISBN: 9789520421533

Oikean murhaajan jäljillä

Suuren kaupan johtaja murhataan kuutamoyönä, ja epäilykset kohdistuvat myymäläpäällikköön, joka lähtee karkuteille. Mutta miksi Sarah ja Jack uskovat, että murhaaja on joku aivan muu?

Cherringhamin mysteerit on uudenlainen, kiireisenkin ihmisen elämään mahtuva brittiläinen rikossarja. Sarjan osat ovat samaan pikkukaupunkiin sijoittuvia itsenäisiä, noin 120 sivun mittaisia tarinoita, jotka julkaistaan vain e-kirjoina ja äänikirjoina. Sarjan päähenkilöitä ovat brittiläinen yksinhuoltajaäiti Sarah ja entinen newyorkilainen rikospoliisi Jack. He saavat huomata, että leppoisan Cherringhamin pikkukaupungin kulisseissa tapahtuu kaikenlaista hämäräperäistä, ja sen myötä heidän elämänsä muuttuu paljon kiinnostavammaksi.

Matthew Costello asuu Yhdysvalloissa ja on kirjoittanut lukuisia menestysromaaneja, kuten Vacation (2011), Home (2014) ja Beneath Still Waters (1989), josta on tehty myös elokuva. Hän on ollut käsikirjoittajana Disney Channelilla, BBC:llä ja SyFy:ssä ja on lisäksi suunnitellut kymmeniä myyntitilastojen kärkipaikkapelejä, kuten kriitikoidenkin arvostama The 7th Guest, Doom 3, Rage ja Pirates of the Caribbean.

Neil Richards on työskennellyt tuottajana ja käsikirjoittajana televisiossa ja elokuvissa, muun muassa BBC:llä, Disneyllä ja Channel 4:llä, ja on kerännyt urallaan lukuisia Bafta-ehdokkuuksia. Lisäksi hän on käsikirjoittanut yli 20 videopeliä, kuten Da Vinci Code ja Starship Titanic, kirjoittanut yhdessä Douglas Adamsin kanssa ja kiertää maailmaa opettamassa digitaalista tarinankerrontaa. Yhteistyö New Yorkissa asuvan Matt Costellon kanssa alkoi jo 1990-luvun lopulla, ja he ovat kirjoittaneet yhdessä tv-sarjoja monen tunnin edestä. Cherringhamin mysteerit on heidän ensimmäinen yhdessä kirjoittamansa rikossarja.

Nyckelord: Jännitys

Författare
 
Översättare
Utgivare
Tammi
Utgivningsår
2020
Språk
fi
Utgåva
1
Serie
Cherringhamin mysteerit
Kategori
Prosa, noveller
Format
E-bok
eISBN (ePUB)
9789520421533

Vi rekommenderar också