Logga in

Parvela, Timo

Maukan ja Väykän parhaat

Parvela, Timo - Maukan ja Väykän parhaat, e-bok

9,10€

E-bok, Vattenmärkt ePUB
ISBN: 9789520402624

Maukka ja Väykkä parhaimmillaan - ympäri vuoden!

Maukka on kissa ja Väykkä on koira. Ne elelevät kahdestaan taivaansinisessä talossa mäen päällä. Mäen juurella on lampi ja sen vieressä kylä, jossa asuvat Kana von Got, Lehmä Muukkonen, Humma Ihalainen ja muut ystävät. Hauskoissa ja monitasoisissa tarinoissa mukavuudenhaluinen taiteilijasielu Maukka ja käytännöllisen järkevä Väykkä oppivat suvaitsemaan paitsi toisiaan myös kylän monenkirjavia asukkaita.

Aiemmin ilmestyneistä yhdeksästä Maukka ja Väykkä -kirjasta on poimittu valikoima tarinoita, jotka sijoittuvat kaikkiin neljään vuodenaikaan. Tarinat sopivat todella hyvin ääneen luettaviksi.

Joulukuussa 2018 Maukka ja Väykkä ilahduttavat myös television joulukalenterissa!

Maukka ja Väykkä on ystävyyden ylistystä alusta loppuun. Se opettaa, että läheisyyden eteen täytyy tehdä kompromisseja, täytyy suvaita ja hyväksyä, auttaa ja ymmärtää - rakastaa koko sydämestään. Tämän kultaisempaa kirjaa saa hakea, jos haluaa, mutta ei oikeastaan kannata, sillä tässä on kaikki. Luettua elämää -blogi, 2014

Timo Parvela on tunnettu varsinkin maailmanlaajuista suosiota nauttivasta Ella-sarjastaan. Maukka ja Väykkä -kirjojakin on käännetty monille kielille. Ystävysten kommellukset ovat ilahduttaneet pieniä ja isoja lukijoita jo vuodesta 2007 lähtien.
Erityislaatuinen lämpö ja huumori välittyvät hienosti Virpi Talvitien kekseliäistä kuvista.
Kissa ja koira elävät omaa vauhdikasta elämäänsä myös lauluissa, tv-sarjoissa ja näytelmissä.

Nyckelord: lastenkirjallisuus

Författare
Illustratör
Utgivare
Tammi
Utgivningsår
2018
Språk
fi
Utgåva
1
Serie
Girl Online kiertueella
Kategori
Prosa, noveller
Format
E-bok
eISBN (ePUB)
9789520402624

Vi rekommenderar också