Logga in

Ellroy, James

Perfidia: Petoksen piiri

Ellroy, James - Perfidia: Petoksen piiri, e-bok

11,55€

E-bok, Vattenmärkt ePUB
ISBN: 9789520112387

Joulukuussa 1941 Amerikka kiehuu toisen maailmansodan partaalla ja rodulliset jännitteet kärjistyvät japanilaisten pommittaessa Pearl Harboria. Iskua edeltävänä päivänä Los Angelesista löytyy raa'asti murhattu japanilainen perhe. Tapaus vaikuttaa rituaaliselta itsemurhalta mutta kaikkia se ei vakuuta. Rikostutkinta asettaa vastakkain kunnianhimoisen William H. Parkerin, joka on tuleva poliisipäällikkö, moraalittoman ylikonstaapeli Dudley Smithin, japanilaisen rikoskemistin, joka on valmis tekemään kaikkensa välttääkseen internoinnin, ja ilmiantajana toimivan nuoren naisen. Langenneiden enkelten kaupunki räjähtää ja murhia ympäröivä poliittinen myrsky paljastaa korruption likaisen ja veren tahriman sielun.

James Ellroyn ylistetty Los Angelesin kvartetti käsittelee Los Angelesin alamaailmaa ja korruptoitunutta poliisilaitosta 1950-luvulla. Perfidia aloittaa uuden kvartetin ja sijoittuu edeltävälle vuosikymmenelle valaisten aiemmista kirjoista tuttujen hahmojen menneisyyttä.

Nyckelord: romaanit, kovaksikeitetty rikoskirjallisuus, poliisikirjallisuus, jännityskirjallisuus, murha, tutkimus, korruptio, viharikokset, rasismi, sota-aika, toinen maailmansota, amerikanjapanilaiset, kaunokirjallisuus, Los Angeles, Yhdysvallat, englanninkielinen kirjallisuus, käännökset

Författare
Översättare
Utgivare
Like Kustannus Oy
Utgivningsår
2015
Språk
fi
Utgåva
1
Sidantal
896 sidor
Kategori
Prosa, noveller
Format
E-bok
eISBN (ePUB)
9789520112387

Vi rekommenderar också