Logga in

Bengel, Jürgen

Seitsemän vaiheen traumaterapiamalli. Nuorten ja aikuisten PTSD:n hoito

Bengel, Jürgen - Seitsemän vaiheen traumaterapiamalli. Nuorten ja aikuisten PTSD:n hoito, e-bok

16,85€

E-bok, PDF, Adobe DRM-skydd
ISBN: 9789519263885
DRM-begränsningar

Skriva utInte tillåtet
Kopiera till urklippInte tillåtet

Kirjassa kuvailtu seitsenvaiheinen hoitomenetelmä sopii yksittäisen ja lyhytkestoisen traumatisoivan tapahtuman hoitoon. Tällainen tapahtuma on nuoruus- tai aikuisiässä tapahtunut äkillinen ja yllättävä tapahtuma, johon liittyy akuutti hengenvaara.
Kirjassa neuvotaan tapausselostusten avulla, miten trauman hoito voidaan toteuttaa. Selkeä malli antaa terapeutille varmuutta asettaa itsensä ja potilaansa alttiiksi kuormittaville traumakokemuksille. Kirjassa kuvaillaan miten hoidon yksittäiset vaiheet tulee suunnitella, välittää potilaalle ja työstää läpi.
Seitsemän vaiheen traumaterapiamalli sisältää sellaisia terapeuttisia interventioita, jotka on todettu tehokkaiksi posttraumaattisten stressihäiriöiden hoidossa.
Kirja on tarkoitettu kriisi- ja traumaterapeuttista työtä tekeville psykologeille, psykiatreille, psykoterapeuteille ja psykoterapiakoulutuksessa oleville.

- Kaiken sen, mitä olemme pukeneet sanoiksi, voimme jättää taaksemme.

Sokrates

Nyckelord: koulusurmat, trauma, traumaterapia, traumapsykologia, kriisi, kriisiterapia, kriisipsykologia, kognitiivinen psykoterapia, altistusmenetelmä, I-tyypin posttraumaattinen stressihäiriö, PTSD, EMDR, traumaperäinen stressireaktio, onnettomuudet, katastrofit, mielenterveyshäiriöt, hoitomenetelmät, katastrofipsykologia, sähkökirjat, psykoterapia, traumat

Författare
 
Utgivare
Psykologien Kustannus Oy
Utgivningsår
2009
Språk
fi
Utgåva
1
Sidantal
73 sidor
Kategori
Psykologi
Format
E-bok
eISBN (PDF)
9789519263885

Liknande e-böcker