Logga in

Gaiman, Neil

Hyviä enteitä: Noita Agnes Nutterin tarkat ja huvittavat ennustukset

Gaiman, Neil - Hyviä enteitä: Noita Agnes Nutterin tarkat ja huvittavat ennustukset, e-bok

20,75€

E-bok, Vattenmärkt ePUB
ISBN: 9789518876024

Maailmanloppu tulee lauantaina. Ensi lauantaina. Juuri ennen päivällisaikaa, kirjoittaa noita Agnes Nutter täsmällisissä ennustuksissaan.

Tämä ei miellytä demoni Crowleyta ja hänen vanhaa "vihamiestään" enkeli Aziraphalea, joiden mielestä maan päällä on oikeastaan aika mukavaa. Mutta miten estää maailmanloppu?

No, siten että pysäyttää ilmestyskirjan ratsastajat, kohtaa noitia metsästävän armeijan ja nitistää itse antikristuksen. Joka on mitä miellyttävin yksitoistavuotias nuorimies. Ja joka on hieman yllättäen joutunut hukkaan...

Hyviä enteitä on fantasiakirjallisuuden supertähtien Neil Gaimanin ja Terry Pratchettin vuonna 1990 kirjoittama ratkiriemukas maailmanlopun visio, koominen ilmestyskirja, joka on noussut maailmanlaajuisesti kulttimaineeseen. Jalava julkaisi kirjan ensimmäisen kerran vuonna 1992 - nyt ilmestyvä teos on kokonaan uusi suomennos, jonka tekee palkittu kääntäjä Mika Kivimäki.

Kirjassaan Gaiman ja Pratchett irvailevat maailman menoa häpeämättömästi ja - liki 30 vuoden jälkeenkin - kutkuttavan osuvasti. Keväällä 2019 Amazon Prime -suoratoistopalvelussa ilmestyi kirjasta tehty televisiosarja Good Omens.

Författare
 
Översättare
Utgivare
Jalava
Utgivningsår
2020
Språk
fi
Utgåva
1
Sidantal
400 sidor
Kategori
Prosa, noveller
Format
E-bok
eISBN (ePUB)
9789518876024

Vi rekommenderar också