Logga in

Wilderäng, Lars

Tähtisade

Wilderäng, Lars - Tähtisade, e-bok

15,40€

E-bok, Vattenmärkt ePUB
ISBN: 9789518875805

Uudessa maailmassa elektroniikka on enää muisto. Kymmenen vuotta on kulunut Sammutuksesta, ja ihmiset ovat löytäneet uudet keinot selvitä. Yhteiskuntaa pyöritetään Carlstenin linnoituksesta, jota johtaa vahvaotteisesti maaherra Gustaf Silverbane.

Juuri kun jokapäiväinen elämä alkaa asettua uomiinsa, kaukaisuudesta kajahtaa outo ääni. Se herättää kysymyksiä, mutta vastauksia ei löydy.
Myöhään eräänä iltana kun lapsenpäästäjä Lena Svensson on palaamassa kotiinsa, hän näkee metsässä jotain mikä saa hänen sydämensä jättämään lyönnin välistä. Yhtäkkiä ihmiskunta on vielä suuremman uhan edessä. Kaikki läntisen Ruotsin joukot pitää koota nopeasti, ja tutkimusjohtaja Anna Ljungberg yrittää pikavauhtia päästä perille uudesta, tuntemattomasta vihollisesta.

Tähtisade jatkaa Tähtikirkkaan aloittamaa scifitrilogiaa, joka on ollut kotimaassaan Ruotsissa valtava menestys.

Nyckelord: yhteiskunta, tuhon jälkeinen maailma, henkiinjääminen, elektroninen sodankäynti, uhkakuvat, hyökkäys, muukalaiset, jännityskirjallisuus, tieteiskirjallisuus, dystopiat, jatkokertomukset, romaanit, kaunokirjallisuus, ruotsinkielinen kirjallisuus, käännökset

Författare
Översättare
Utgivare
Jalava
Utgivningsår
2018
Språk
fi
Utgåva
1
Serie
Tähtitrilogia
Sidantal
440 sidor
Kategori
Prosa, noveller
Format
E-bok
eISBN (ePUB)
9789518875805

Vi rekommenderar också