Logga in

Sanderson, Brandon

Viimeinen valtakunta

Sanderson, Brandon - Viimeinen valtakunta, e-bok

19,10€

E-bok, Vattenmärkt ePUB
ISBN: 9789518875621

Maailma, jossa pahuus on vienyt voiton. Veijarikonnien joukkio, joka suunnittelee mahdotonta. Nuori tyttö, jolla saattaa olla usvasyntyisen voimat.

Tuhat vuotta sitten Viimeisessä valtakunnassa käytiin ankara taistelu pahan ja hyvän välillä. Nyt jäljellä on vain pölyn ja sumun peittämää joutomaata, jonka asukkaita kuolematon hallitsija ohjaa raudanlujalla otteellaan. Vaikka jokainen vastarinnan kipinä on tukahdutettu, toivo lepattaa vieläkin pienenä liekkinä. Salaperäisen, usvasyntyisen Kelsierin johtama varasjoukkio on kehittelemässä häkellyttävää, tuhoon tuomitulta vaikuttavaa suunnitelmaa pahuuden vallan kukistamiseksi, ja nuori katujen kasvatti Vin tempautuu puolivahingossa hankkeeseen mukaan. Onko toisenlainen tulevaisuus sittenkin mahdollinen vuosituhannen sorron jälkeen?
Viimeinen valtakunta on ensimmäinen osa Usvasyntyinen (Mistborn) -trilogiasta, joka on saanut innostuneen vastaanoton ja useita jatkoosia. Palkitun fantasiakirjailija Brandon Sandersonin kirjoja on käännetty yli 25 kielelle, ja ne ovat nousseet toistuvasti New York Timesin bestsellerlistalle. Sanderson kirjoitti loppuun Robert Jordanin suositun Ajan pyörä (Wheel of Time) -sarjan.

Nyckelord: hyvän ja pahan välinen taistelu, rohkeus, yliluonnolliset voimat, tytöt, valta, Veijarikonnat, vaihtoehtoiset todellisuudet, Viimeinen valtakunta, fantasiakirjallisuus, jatkokertomukset, romaanit, kaunokirjallisuus, englanninkielinen kirjallisuus, käännökset

Författare
Översättare
Utgivare
Jalava
Utgivningsår
2017
Språk
fi
Utgåva
1
Serie
Usvasyntyinen
Sidantal
672 sidor
Kategori
Prosa, noveller
Format
E-bok
eISBN (ePUB)
9789518875621

Vi rekommenderar också