Logga in

Soikkanen, Kalle

Suorahaku

Soikkanen, Kalle - Suorahaku, e-bok

67,70€

E-bok, Vattenmärkt ePUB
ISBN: 9789518854602

Suorahaku on rekrytointitapa, jota käytetään erityisesti organisaation ylimmän johdon ja hallitusjäsenten valinnassa. Kun yksityinen tai julkinen organisaatio tarvitsee joukkoonsa uuden johtajan tai avainhenkilön, se palkkaa alan asiantuntijayrityksen, suorahakuyrityksen, etsimään tehtävään sopivat ehdokkaat.

Suorahaku kuvaa käytännönläheisesti suorahakua liiketoimintana sekä esittelee seikkaperäisesti suorahakuprosessin kulkua. Teoksen toinen, vain sähkökirjana julkaistava laitos on tarkistettu, ja muun muassa esimerkkitapauksia on ajankohtaistettu.

Kirja on tarkoitettu käsikirjaksi suorahakupalvelua käyttäville ja sitä harkitseville organisaatioille sekä suorahakua tekeville yrityksille. Kirja on hyödyllistä luettavaa kaikille johtotehtävissä oleville tai niihin tähtääville sekä rekrytoinnin parissa työskenteleville. Kirja sopii myös kaikille korkeakouluille, joiden opetusohjelmaan kuuluu johtaminen tai organisaatiot.

Kirjoittajat työskentelevät kansainvälisen Stanton Chase -suorahakuyrityksen Helsingin-toimistossa. Heillä on yhteensä yli viidenkymmenen vuoden kokemus suorahausta.

Författare
 
 
Utgivare
Tietosanoma
Utgivningsår
2019
Språk
fi
Utgåva
1
Sidantal
190 sidor
Kategori
Ekonomisk
Format
E-bok
eISBN (ePUB)
9789518854602

Liknande e-böcker