Logga in

Niemi, Kati

Rakkauden (r)evoluutio: Parempi parisuhde vai erinomainen ero?

Niemi, Kati - Rakkauden (r)evoluutio: Parempi parisuhde vai erinomainen ero?, e-bok

18,45€

E-bok, Vattenmärkt ePUB
ISBN: 9789518847215

Maailmaan mahtuu rajattomasti rakkaustarinoita - kaikkine käänteineen. Onnellinen parisuhde ei ole pelkkä sisun voimin sinniteltävä työjuhtien taloudellinen yhteenliittymä, saati tuskien taival, joka pitäisi kulkea yhteiseen hautaan asti hinnalla millä hyvänsä.

Rakkauden (r)evoluutio keskittyy parisuhteen elinkaaren monesti vaikeimpaan vaiheeseen: päätöksentekoon risteyskohdassa. Jatkaako yhdessä, ja mitä suhteen uusi kukoistus vaatii molemmilta? Vai olisiko kummankin hyvinvoinnin kannalta parempi erota, onnistuneesti ja onnellisesti?

Kirja tarjoaa aikansa eläneiden ajatusvirusten hakkerointiin käteviä työkaluja, elämänmakuisia rakkaus- ja erotarinoita sekä mielenkiintoisia mentaaliharjoituksia. Ne avaavat parisuhteen pohdinnan tavallisia solmukohtia ja luovat tilaa uudelle.

Kati Niemi on ratkaisukeskeisen mentaaliharjoittelun sertifioitu NLP-kouluttaja ja kansainvälisen yrityksen ison organisaation johtaja. Hän jakaa ex-puolisonsa kanssa sulassa sovussa lastensa vanhemmuuden lisäksi kotinsa, mökkinsä ja ystäväpiirin.

Författare
Utgivare
Art House Oy
Utgivningsår
2019
Språk
fi
Utgåva
1
Sidantal
360 sidor
Kategori
Psykologi
Format
E-bok
eISBN (ePUB)
9789518847215

Liknande e-böcker