Logga in

Gopnik, Alison

Puuseppä vai puutarhuri?: Vanhemmuuden suorittamisesta onnellisen lapsuuden tukemiseen

Gopnik, Alison - Puuseppä vai puutarhuri?: Vanhemmuuden suorittamisesta onnellisen lapsuuden tukemiseen, e-bok

12,30€

E-bok, Vattenmärkt ePUB
ISBN: 9789518846478

Kun perheeseen syntyy lapsi, vanhempien elämään astuu uuden ihmisen lisäksi myös nykyajan vanhemmuusmalli: joukko asioita, jotka vanhempien vain pitää tehdä ollakseen "hyviä vanhempia". Tämä käsitys vanhemmuudesta suorittamisena luo lasten kasvattamiseen ja perheelämään paineita ja tehtäviä, joita niihin ei aikaisemmin ole kuulunut. Oma vanhemmuus tuntuu olevan koko ajan muiden vanhempien ja yhteiskunnan kriittisen katseen kohteena. Ennen muuta vanhemmuuden suorittaminen kuitenkin vie huomion pois siitä, minkä pitäisi olla keskeisin syy ryhtyä vanhemmaksi: fyysisestä ja psykologisesta ilosta olla lapsen kanssa - ja lapsen ilosta olla vanhempiensa kanssa.

Puuseppä vai puutarhuri? -kirjassa maailman tunnetuimpiin kuuluva lasten oppimisen ja kehityksen tutkija kertoo, millä tavalla vanhemmat voivat tukea lastensa onnellista lapsuutta vailla suorittamispaineita ja alituista huonoa omaatuntoa. Kirja nousi heti ilmestyttyään New York Timesin ja Sunday Timesin bestsellerlistoille.

Nyckelord: vanhempainoppaat, kasvatusoppaat, vanhemmuus, vanhempi-lapsisuhde, kasvu, lapset, huolenpito, oppiminen, lasten kehitys, kehityspsykologia, lapsipsykologia, kasvatuspsykologia

Författare
Översättare
Utgivare
Art House Oy
Utgivningsår
2017
Språk
fi
Utgåva
1
Sidantal
329 sidor
Kategori
Fostran, undervisning
Format
E-bok
eISBN (ePUB)
9789518846478

Liknande e-böcker