Logga in

Murtonen, Mari

Opettajana yliopistolla. Korkeakoulupedagogiikan perusteet

Murtonen, Mari - Opettajana yliopistolla. Korkeakoulupedagogiikan perusteet, e-bok

34,00€

E-bok, Vattenmärkt ePUB
ISBN: 9789517686522

"Opettajana yliopistolla - Korkeakoulupedagogiikan perusteet" tarjoaa tuoretta tutkimusperustaista tietoa korkeakouluopettajan työn tueksi.

Korkeakouluopetuksen tavoitteena on oppiminen ja opiskelijan kasvaminen asiantuntijaksi. Opettajan työ korkeakoulussa on parhaimmillaan tutkimuksen ja opetuksen antoisaa vuoropuhelua, joka kehittää sekä opiskelijan että opettajan ajattelua tieteenalallaan.

Uusimpaan oppimistutkimukseen nojaava kirja opastaa, kuinka opettaja voi tukea opiskelijan oppimisprosesseja. Kirjassa annetaan myös käytännön vinkkejä opetuksen linjakkaaseen suunnitteluun, toteuttamiseen ja arviointiin. Lisäksi teoksessa käsitellään oppimista ja opettamista tukevia ja estäviä rakenteita, kansainvälistymisen vaikutusta opetustoimintaan, erilaisia oppimisympäristöjä sekä pedagogista johtamista.

"Opettajana yliopistolla - Korkeakoulupedagogiikan perusteet" on suunnattu etenkin korkeakoulujen opettajille ja opetuksen kehittäjille sekä oppikirjaksi. Se soveltuu myös opiskelijoille, jotka haluavat ymmärtää paremmin omaa oppimistaan.

Kirjoittajat ovat yliopistopedagogiikan ja korkeakoulutuksen opettajia ja tutkijoita.

Nyckelord: opettaminen, yliopistot, opetus, korkeakouluopetus, korkeakoulupedagogiikka, yliopistopedagogiikka, opetusmenetelmät

Utgivare
Utgivare
Osuuskunta Vastapaino
Utgivningsår
2017
Språk
fi
Utgåva
1
Sidantal
425 sidor
Kategori
Fostran, undervisning
Format
E-bok
eISBN (ePUB)
9789517686522

Liknande e-böcker