Logga in

Korhonen, Laura

Pulassa lapsen kanssa

Korhonen, Laura - Pulassa lapsen kanssa, e-bok

20,30€

E-bok, Vattenmärkt ePUB
ISBN: 9789516564770

"Ongelmien ratkaisemisessa on tärkeintä tuntea lapsi ja hänen toimintatapansa, toiseksi tärkeintä on tuntea itsensä. Joskus peiliin katsominen ja omien toimintatapojen muuttaminen on ratkaisun avain"

Jokainen vanhempi joutuu joskus tilanteeseen, jolloin tuntee olevansa pulassa ja avuton lapsen kanssa. Miksi lapsi temppuilee? Teenkö jotain väärin? Kuinka täsä selvitään? Ja miksi kummassa olen itse kaikkea muuta kuin hellien ja rakastavien tunteiden vallassa?

Useimmat lapsen kasvattamiseen liittyvistä pulmista kuuluvat arkeen ja tavalliseen elämään. Ne ovat tuttuja miltei kaikille vanhemmille. Silti ei ole olemassa yksiselitteisiä vastauksia siihen, miten niihin pitäisi suhtautua, koska lapset ovat erilaisia. Se, mikä toimii yhden lapsen kohdalla, ei toimi lainkaan toisen kohdalla, vaikka itse ongelma olisi sama. Yleispäteviä vinkkejä ei ole olemassa, niin huojentavia kuin ne olisivatkin.

Eräs Pulassa lapsen kanssa-kirjan ajatuksista on auttaa lukijaa tunnistamaan erilaisia lapsiin ja vanhempiin liittyviä ilmiöitä ja antaa sanoja vaikeuksille. Kirjassa käsitellään tavallisia lapsen kasvatuksen ongelmia eri näkökulmista vanhempien esittämien kysymysten pohjalta sekä tarjotaan tietoa lapsen kasvuun ja kehitykseen liittyvistä vaikeuksista sekä tavallisimmista lastenpsykiatrisista häiriöistä.

Lasten ja nuorten vanhempien ja isovanhempien lisäksi Pulassa lapsen kanssa -kirja soveltuu sosiaali- ja terveydenhuollon, päivähoidon ja koulun ammattilaisille.

Nyckelord: kasvatus, lasten kehitys, psyykkinen kehitys, tunteet, kehityshäiriöt, käyttäytymishäiriöt, mielenterveyshäiriöt, oppimisvaikeudet, unihäiriöt, syömishäiriöt, vanhemmuus, vanhempi-lapsisuhde, kiintymyssuhde, ihmissuhteet, lapset, vanhemmat, isovanhemmuus, isyys, sisaruus, päivähoito, psykiatrinen hoito, julkiset palvelut

Författare
 
Utgivare
Kustannus Oy Duodecim
Utgivningsår
2017
Språk
fi
Utgåva
1
Kategori
Fostran, undervisning
Format
E-bok
eISBN (ePUB)
9789516564770

Liknande e-böcker