Logga in

Atkinson, Kate

Elämä elämältä

Atkinson, Kate - Elämä elämältä, e-bok

8,20€

E-bok, Vattenmärkt ePUB
ISBN: 9789515233813

Englannissa vuonna 1910 Sylvie Todd synnyttää kolmatta lastaan. Lääkäri ei pääse paikalle lumimyrskyn vuoksi, ja tyttölapsi syntyy kuolleena.
Englannissa vuonna 1910 Sylvie Todd synnyttää kolmatta lastaan. Lääkäri ehtii paikalle juuri ennen lumimyrskyä, ja syntyy tyttö, Ursula. Tarina alkaa. Ursulan tarina on kiehtovan ja kauhean 1900-luvun tarina. Vuosituhannen alussa Toddin perhe elää onnellista porvarillista elämää tietämättömänä tulevista mullistuksista. "Entä jos?" kuuluu kysymys. Entä jos viisivuotias Ursula ei olisikaan hukkunut? Entä jos Hitlerin salamurha olisi onnistunut? Kate Atkinson on kirjoittanut täyteläisen romaanin, joka alkaa vain alkaakseen uudelleen erilaisena versiona. Herkulliset yksityiskohdat ja niiden variaatiot täydentävät taidokasta kokonaisuutta. Lukija voi vain ihmetellä kuinka syvästi voi eläytyä tarinaan, joka ei etene tavanomaisen romaanin tapaan. Kysymys fiktion voimasta ja mahdollisuuksista kasvaakin kysymykseksi ihmiselämän mahdollisuuksista. Miten jokapäiväiset valintamme vaikuttavat elämämme kulkuun? Miten ne vaikuttavat muihin? Elämä elämältä on romaani, jossa pienet sattumukset voivat syöstä raiteiltaan niin pienen ihmisen kuin kokonaisen maanosan.

Nyckelord: romaanit, psykologiset romaanit, aikakausiromaanit, vaihtoehtohistoria, yhteiskunnalliset romaanit, ironia, jälleensyntyminen, valinta, seuraukset, mahdollisuudet, vaihtoehdot, tulevaisuus, sisarukset, elämänkaari, perheet, sota, kaunokirjallisuus, Eurooppa, Iso-Britannia, Lontoo, englanninkielinen kirjallisuus, käännökset

Författare
Översättare
Utgivare
Kustantamo S&S
Utgivningsår
2014
Språk
fi
Utgåva
1
Kategori
Prosa, noveller
Format
E-bok
eISBN (ePUB)
9789515233813

Vi rekommenderar också