Logga in

Laaksonen, Hannele

Lähijohtamisen perusteet terveydenhuollossa

Laaksonen, Hannele - Lähijohtamisen perusteet terveydenhuollossa, e-bok

DRM-begränsningar

Skriva utInte tillåtet
Kopiera till urklippInte tillåtet

Terveydenhuollon lähiesimies tarvitsee tietoa niin henkilöstön ja toimintojen johtamisesta kuin taloushallinnostakin. Lähijohtamisen perusteet terveydenhuollossa -kirjassa käsitellään tiiviisti lähiesimiesten tarvitsemat tiedot ja taidot. Kirjan rakenne ohjaa tarkastelemaan organisaatiota tai työyksikköä henkilöstön, asiakkaan, prosessin ja talouden näkökulmista. Kirjan tehtävät ohjaavat pohtimaan aiheita käytännönläheisesti.
Kirja ilmestyy nyt kolmannen kerran uudistettuna. Uutta sisältöä tuovat sote-uudistuksen monivaiheisuutta ja kompleksisuusjohtamista sekä yrittäjyyttä käsittelevät artikkelit kuin myös Lean-johtaminen ja magneettisairaalamallin perusteet. Kirja käsittelee muun muassa työuupumusta, työn imua, voimistavaa ja eettistä johtamista, delegointia, päätöksentekoa, sekä johtajan vastuuta ja alaistaitoja. Kirjassa ovat mukana laatujärjestelmät, uudet sähköiset tietojärjestelmät sekä julkisen terveydenhuollon ajankohtainen lainsäädäntö. Lisäksi kirjassa tarkastellaan ongelmallista johtamista ja työyhteisön hyvinvointiin vaikuttavia tekijöitä.
Kirja on tarkoitettu ensisijaisesti terveysalan korkea-asteen opintoihin. Se soveltuu hyvin myös lähiesimiesten täydennyskoulutukseen ja käsikirjaksi työyhteisöihin. Kolmas uudistettu painos.

Nyckelord: terveydenhuolto, esimiestyö, ammattikorkeakoulu, johtaminen, hallinto, hoitotyö

Författare
 
Utgivare
Edita Publishing Oy
Utgivningsår
2017
Språk
fi
Utgåva
3
Serie
Hoitotieto
Sidantal
346 sidor
Kategori
Hälsa, skönhet, mode
Format
E-bok
eISBN (PDF)
9789513771423
Tryckt ISBN
978-951-37-7084-6

Liknande e-böcker