Logga in

Heikkilä, Tarja

Tilastollinen tutkimus

Heikkilä, Tarja - Tilastollinen tutkimus, e-bok

DRM-begränsningar

Skriva utInte tillåtet
Kopiera till urklippInte tillåtet

Kirjassa käsitellään järjestelmällisesti kvantitatiivinen kyselytutkimusprosessi. Tarkastelussa painotetaan erityisesti aineiston käsittelyä sekä tulosten tulkintaa ja raportointia, jota havainnollistetaan tutkimusotteiden avulla. Internetkysely on huomioitu sekä tiedonkeruun yhteydessä että myöhemmissä tutkimusprosessin vaiheissa. Mukana on Webropol-ohjelman käyttöön liittyviä ohjeita ja esimerkkejä. Käytännönläheinen kirja soveltuu oppikirjaksi korkea-asteelle tilastollisten tutkimusmenetelmien opetukseen ja käsikirjaksi kvantitatiivista tutkimusta tekeville.

Kirjaan liittyvässä verkkomateriaalissa on itsenäisen opiskelun tueksi yli sata erilaista esimerkkiä ja harjoitusta sekä tutkimusaineistoja, joiden avulla voi tehdä todellisiin aineistoihin perustuvia harjoituksia.

Uudistetussa Opettajan aineistossa on mm. vinkkejä Tilastollinen tutkimus -oppimateriaalin käyttäjälle, tukimateriaalia tutkimuksen tekemiseen, esimerkkejä Webropol-ohjelman käytöstä, hyödyllisiä linkkejä, lisätehtäviä ja ratkaisuja verkkomateriaalin tehtäviin, kirjan kuvioita (.xls), tutkimusaineistoja (.sav, .xls) sekä taulukkolaskentakurssin materiaali Excel-pohjineen.

Nyckelord: tilastotiede, kvantitatiivinen tutkimus, tutkimusmenetelmät, SPSS, Excel

Författare
Utgivare
Edita Publishing Oy
Utgivningsår
2014
Språk
fi
Utgåva
9
Serie
Business
Sidantal
297 sidor
Kategorier
Samhälle
 
Fostran, undervisning
Format
E-bok
eISBN (PDF)
9789513769420
Tryckt ISBN
978-951-37-6495-1

Liknande e-böcker