Logga in

Miia, Martinsuo

Teollisuustalous kehittyvässä liiketoiminnassa

Miia, Martinsuo - Teollisuustalous kehittyvässä liiketoiminnassa, e-bok

DRM-begränsningar

Skriva utInte tillåtet
Kopiera till urklippInte tillåtet

Teollisuustalous kehittyvässä liiketoiminnassa soveltuu kaikkiin tekniikan alan korkeakouluopintoihin. Kirja on perusteos, joka luo kokonaiskuvan liiketoiminnan osa-alueista yritystoiminnan kehittyessä ja muuttuessa. Teollisuustalous kehittyvässä liiketoiminnassa nostaa esille ilmiöitä, jotka ovat teollisen mittakaavan saavuttamisen ja ylläpitämisen kannalta yleisiä millä tahansa toimialalla. Se auttaa hahmottamaan, miten teknologiaan liittyvä teollisuustalous on yhteiskunnallisen toiminnan keskiössä: ihmisten ja talouden keinona ratkaista ongelmia.

Teollisuustalous on teknisten tieteiden ja liiketaloustieteen risteyksessä kehittynyt tieteenala. Se tarkastelee teollista toimintaa teknisenä, taloudellisena ja sosiaalisena kokonaisuutena laajasti ja useista toisiaan täydentävistä näkökulmista.

Kirjan kantavia näkökulmia ovat teollinen yritystoiminta ja sen johtaminen. Ajatuksena on, että teollista yritystoimintaa voidaan tehdä yhtä aikaa kannattavasti ja ihmisten ja ympäristön kannalta kestävästi. Tehokkaan, tuottavan ja taloudellisen ongelmanratkaisun rinnalla keskeisenä tavoitteena on erilaisten sidosryhmien tarpeiden täyttyminen innovatiivisesti.

Teollista yritystoimintaa ja toiminnan johtamista tarkastellaan kirjassa elinkaarella, jossa toiminnan kehittäminen muuttuvassa toimintaympäristössä on pitkäjänteistä työtä.

Nyckelord: teollisuustalous, tuotantotalous, liiketoiminta, tekniset tieteet, teknologia, talous, insinööri, yritykset, johtaminen, teollisuusyritykset, yritystoiminta, strateginen johtaminen, innovaatiotoiminta, teknologinen kehitys, tuotannonohjaus, materiaalitalous, oppikirjat

Författare
 
 
 
Utgivare
Edita Publishing Oy
Utgivningsår
2018
Språk
fi
Utgåva
2
Serie
Business
Sidantal
400 sidor
Kategori
Ekonomisk
Format
E-bok
eISBN (ePUB)
9789513769215
Tryckt ISBN
978-951-37-6826-3

Liknande e-böcker