Logga in

Schwitter, Monique

Kaksitoista miestä

Schwitter, Monique - Kaksitoista miestä, e-bok

17,00€

E-bok, Vattenmärkt ePUB
ISBN: 9789513197179

Omintakeisesti rakkaudesta.

Vastustamattoman viihdyttävä ja monisäikeinen tutkielma rakkaudesta, joka on milloin riehakasta tai lempeää, milloin vaisua tai kihelmöivää. Varmaa on, että aina se pääsee yllättämään.

Lapset nukkuvat, päivän sekametelisoppa on ohi. Hetken oikusta perheenäiti etsii netistä ensirakkautensa Peterin. Missä mies on nyt? Nykyinen rakkaus ainakin seurustelee viereisessä huoneessa tietokoneen kanssa.

Etsivän lailla päähenkilö pistää suurennuslasin alle koko siihenastisenrakkauselämänsä pelastaakseen nahistuneen avioliittonsa. Hyvällä tahdolla miehiä, näitä lemmenlähettiläitä, kertyykin mystiset kaksitoista: on suuri rakkaus ja syrjähyppy, on ohikiitäviä ihastuksia ja intohimoa. Syntyy kudelma, jossa Monique Schwitter tutkii rakkautta riemastuttavan itseironisesti ja kiehtovan syvällisesti.

"Monique Schwitterin sankaritar googlailee läpi rakkauselämänsä. Loistava romaani." - Die Welt

"Rakkaudesta on harvoin kirjoitettu yhtä kepeästi ja taidokkaasti, yhtä viihdyttävästi ja viisaasti." - Die Zeit

Sveitsiläisen Monique Schwitterin (s. 1972) juuret ovat tiukasti teatterin maailmassa. Salzburgissa näyttelijäksi opiskellut Schwitter on esiintynyt monissa saksankielisissä teattereissa, muun muassa Zürichissä ja Frankfurtissa. Yhtä lailla hän on menestynyt kirjailijana ja julkaissut palkittuja romaaneja, kertomuskokoelmia ja näytelmän. Schwitter asuu nykyään Hampurissa.

Författare
Översättare
Utgivare
Tammi
Utgivningsår
2017
Språk
fi
Utgåva
1
Kategori
Prosa, noveller
Format
E-bok
eISBN (ePUB)
9789513197179

Vi rekommenderar också