Logga in

Munro, Alice

Jupiterin kuut

Munro, Alice - Jupiterin kuut, e-bok

20,65€

E-bok, Vattenmärkt ePUB
ISBN: 9789513194062

Novellikokoelma joka teki Alice Munrosta tähden!

Nobelistin neljäs, ennen suomentamaton novellikokoelma on paitsi taattua, lukijoiden hartaasti odottamaa Munroa, myös aikamatka kansainvälisen läpimurron kynnykselle.

"Menestystä on tavoiteltava, sitten sitä on pyydeltävä anteeksi. Ihan sama menestyykö vai ei, aina saa syyttää itseään", toteaa kovasti Alice Munron näköinen kirjailija Jupiterin kuut -kokoelman niminovellissa. 35 vuotta myöhemmin Nobel-palkinnon voittanut Munro ilmoittaa lopettavansa kirjoittamisen. Koossa on 14 kokoelman verran maailman parhaita novelleja. Eleettömiä kertomuksia tavallisen elämän epätavallisuuksista, taistelusta turtumusta ja henkistä lamaannusta vastaan. Sillä elämä on liian kallis falskiuteen tuhlattavaksi, vaikka totuus tekisi kuinka kipeää. Ja tekeehän se, Munron maailmassa.

"Viimeinkin Nobel-voittaja, jota kaikki haluavat lukea." New Republic

Kanadalainen Alice Munro (s. 1931) on maailman ehdottomasti arvostetuimpia novellikirjailijoita. Hänen tuotantonsa on vuosien mittaan kerännyt yhä laajemman uskollisen ja ihastuneen lukijapiirin.

Munro kirjoittaa eleettömiä, oivaltavia kertomuksia tavallisten ihmisten elämässä sattuvista tapauksista, jotka panevat jotakin liikkeelle, loksauttavat palapelin osaset paikoilleen tai kääntävät tulevaisuuden suuntaa.

Författare
Översättare
Utgivare
Tammi
Utgivningsår
2017
Språk
fi
Utgåva
1
Serie
Keltainen kirjasto
Kategori
Prosa, noveller
Format
E-bok
eISBN (ePUB)
9789513194062

Vi rekommenderar också