Logga in

Järvelä, Jari

Tyttö ja seinä

Järvelä, Jari - Tyttö ja seinä, audiobook

8,30€

Ljudbok
ISBN: 9789513192105

Arvostelumenestykseksi nousseen Metro-trilogian päätösosa.

Metro on nuori kotkalainen nainen. Toisin kuin ikätoverinsa hän ei tee itseään näkyväksi bloggamalla ja vloggaamalla vaan maalaamalla betoniseinään grafiitteja.

Mutta nyt Metro pakenee henkensä edestä sekä poikaystävänsä Rustin surmaajaa että venäläistä oligarkkia, jonka kotigalleriasta Metro on tuhonnut muutaman miljoonan euron edestä taidetta. Mutta tarjoaako kylmä Kymenlaakso piilopaikkaa tummahipiäiselle naiselle, jolla on enemmän vihollisia kuin ystäviä ja jolta on viety kaikki muu paitsi intohimo graffitiin ja kosto. Vai onko Metrolla edessä sama kohtalo kuin Rustilla ja monella muulla hänen rakastamallaan ihmisellä.

Jari Järvelä on kotkalainen kirjailija, jonka Metro-trilogian on saavuttanut suuren suosion sekä Suomessa että muualla maailmassa. Sarjan ensimmäisen osan Tyttö ja pommi (2014) käännösoikeudet on myyty Saksaan, Tšekkiin, Turkkiin sekä englanninkieliseen maailmaan. Sen englanninkielinen käännös The Girl and the Bomb oli syyskuussa 2015 Amazonin scandicrime-listan kakkonen. Tytöstä ja pommista on myös tekeillä myös elokuva, jonka ohjaa Samuli Valkama.

Nyckelord: Jännitys, äänikirjat, jännityskirjallisuus, rikoskirjallisuus, romaanit, kaunokirjallisuus, suomenkielinen kirjallisuus, ilkivalta, takaa-ajo, graffitit, oligarkit, venäläiset, nuorisorikolliset, syrjäytyneet, nuoret, kaupungit, Kotka, Kouvola

Författare
Läsare
Utgivare
Tammi
Utgivningsår
2016
Språk
fi
Utgåva
1
Serie
Metro
Kategori
Prosa, noveller
Format
Ljudbok
Varaktighet
06:34:00
Tracks
37

Vi rekommenderar också