Logga in

Vanhatalo, Pauliina

Gallup

Vanhatalo, Pauliina - Gallup, e-bok

8,40€

E-bok, Vattenmärkt ePUB
ISBN: 9789513190064

Kertomus eräästä avioliitosta ja -erosta median tarkentuvan katseen alla

Ari Nummelalla on työ, joka vie hänet ovelta ovelle. Hän kerää ihmisten mielipiteitä ja merkitsee ne muistiin. Hänen vaimonsa Kaisa, pian virallisesti entinen, muodostaa puolestaan mielipiteitä Arkadianmäellä.

Kun vaalivuosi kääntyy jälleen kerran kevääseen, Kaisa ja Ari Nummelan perhe-elämästä esitetään tuhansia mielipiteitä ja jokunen tosiseikka vain pienen tv-studiossa karanneen lipsahduksen vuoksi. Mutta katosiko heiltä yksityisyys jo ennen kuin ensimmäinen toimittaja astui heidän kotinsa kynnyksen yli, ennen kuin lapset olivat edes päätyneet laajalevikkisen päivälehden kuvitukseksi?

Pauliina Vanhatalo on kirjoittanut otteessaan pitävän aikalaisromaanin, joka ei tarjoile mielipiteitä vaan kuvaa ihmisiä kunnianhimon, velvollisuudentunnon ja itsensä toteuttamisen ristiaallokossa osuvasti ja herkkäpiirteisesti.

Nyckelord: aikakausiromaanit, 2000-luku, mediakritiikki, julkisuus, yksityisyys, poliitikot, perhe-elämä, avioero, naiset, kansanedustajat, aviopuolisot, miehet, tutkimushaastattelijat, kaunokirjallisuus, suomenkielinen kirjallisuus

Författare
Utgivare
Tammi
Utgivningsår
2016
Språk
fi
Utgåva
1
Kategorier
Prosa, noveller
 
Historia
Format
E-bok
eISBN (ePUB)
9789513190064

Vi rekommenderar också