Logga in

Marttinen, Annamari

Ero

Marttinen, Annamari - Ero, e-bok

6,40€

E-bok, Vattenmärkt ePUB
ISBN: 9789513190026

Koskettava kuvaus avioliiton päättymisestä, syyllisyydestä, hämmennyksestä ja uuden alun mahdollisuudesta.
Ero. Sen sanan Ellen on päästänyt karkaamaan huuliltaan ties kuinka monen riidan päätteeksi kahdenkymmenenviiden avioliittovuoden aikana. Aluksi pikaistuksissa ilmoille lennätetty sana on ollut pikemminkin hätähuuto kuin uhkaus. Vähitellen ero alkaa tuntua ainoalta ratkaisulta avioliitossa, joka ei ole tarjonnut enää pitkään aikaan lämpöä tai läheisyyttä, vaikka naapureidenkuvitelmissa sininen omakotitalo on kätkenyt sisälleen täydellisen perheidyllin kauniine ja hyväkäytöksisine lapsineen.
Kun erosta tulee totta, Ellenin elämässä alkaa sarja viimeisiä ja ensimmäisiä kertoja, joita Ellen on valmistellut mielessään jo vuosia. Polttavan syyllisyyden ja epäonnistumisen tunteen syöksyessä pintaan ennennäkemättömällä voimalla hän saa kuitenkin huomata, että tunteita ei voi ennakoida tai hallita, ne täytyy vain hyväksyä. Ja sitten jatkaa elämää.
Annamari Marttisen viides romaani on viiltävä kuvaus aiheesta, joka koskettaa tavalla tai toisella monta miljoonaa suomalaista.

Nyckelord: psykologiset romaanit, avioero, kulissiavioliitto, elämänmuutokset, luopuminen, eroaminen, tunteet, aviovaimot, syyllisyydentunne, yksinäisyys, pelko, vertaisryhmät, eronneet, romaanit, lumeavioliitto, kaunokirjallisuus, suomenkielinen kirjallisuus

Författare
Utgivare
Tammi
Utgivningsår
2016
Språk
fi
Utgåva
1
Kategorier
Prosa, noveller
 
Psykologisk
Format
E-bok
eISBN (ePUB)
9789513190026

Vi rekommenderar också