Logga in

Valtonen, Jussi

Siipien kantamat

Valtonen, Jussi - Siipien kantamat, e-bok

8,40€

E-bok, Vattenmärkt ePUB
ISBN: 9789513184650

Kaunis ja yllätyksellinen tarina rakastumisesta

Juhani on lukion äidinkielen opettaja. Hän on jokin aika sitten eronnut vaimostaan Hannasta, jonka kanssa elettyjä vuosia reunusti traaginen menetys. Syksyllä kouluun tulee uusi oppilas, Yhdysvalloista muuttava Marianne, johon Juhani kiinnittää heti huomiota. "Tämän henkilön kanssa haluan olla samaa mieltä, silloinkin kun olen eri mieltä."

Marianne sulautuu helposti koulun muiden oppilaiden joukkoon, mutta opettajan kanssa syntyy yhteys. Aluksi he keskustelevat kirjoista ja elokuvista kuin kirjallisuudesta innostuneet opettaja ja oppilas. Keväällä Marianne tuo Juhanille luettavaksi kirjoittamiaan novelleja ja he alkavat tavata myös vapaa-ajalla. Juhani tajuaa nopeasti että heidän välillään on jotain vakavaa.

Syyllisyys - osoittaako se, että on jo ajauduttu väärille raiteille vai onko huono omatunto nimenomaan moraalin tae, joka varmistaa ettei mitään väärää pääse tapahtumaan?

Siipien kantamat on taitavasti kirjoitettu ihmissuhdedraama, joka kysyy kipeitä kysymyksiä elämästä, kuolemasta ja rakkaudesta.

Nyckelord: Nykyromaanit, romaanit, psykologiset romaanit, mieskirjallisuus, ihmissuhteet, miehet, elämänhallinta, keski-ikäiset, traumat, menetys, rakastuminen, ikäero, sairastuminen, syöpätaudit, oppilaat, lukio, opettajat, äidinkieli, kaunokirjallisuus, suomenkielinen kirjallisuus

Författare
Utgivare
Tammi
Utgivningsår
2015
Språk
fi
Utgåva
1
Kategori
Prosa, noveller
Format
E-bok
eISBN (ePUB)
9789513184650

Vi rekommenderar också