Logga in

Järvelä, Jari

Tyttö ja rotta

Järvelä, Jari - Tyttö ja rotta, e-bok

8,40€

E-bok, Vattenmärkt ePUB
ISBN: 9789513183851

Berliini. Vallattu talo. Alakertaa asuttaa hupparikansa. Yläkerrassa piilossa katseilta seinänkokoinen signeeraamaton taideteos, josta monet ovat valmiita maksamaan maltaita ja jonka tekijää poliisit ovat jahdanneet jo vuosia.

Kun Metro eräänä aamuna palaa graffitikeikalta majapaikkaansa Berliinissä, vastassa on kasa ruumiita. Joukossa on myös hänen läheinen ystävänsä Koskelo. Vallatun talon vintiltä puuttuu kokonainen seinä, jota on koristanut maailmankuulun graffititaiteilija Banksyn työ. Kun työ ilmestyy nettihuutokaupan sivuille, Metro päättää puuttua asiaan. Ajojahti vie Metron takaisin Kotkaan, jonka hän uskoi hylänneensä ikuisiksi ajoiksi. Kotikaupungissaan hän joutuu kohtaamaan paitsi vartijan joka tappoi hänen rakastettunsa, myös vanhat ystävät jotka ovat pettäneet hänet. Pian takaa-ajajasta tulee takaa-ajettu.

Kotkalaisen Jari Järvelän dekkaritrilogian toinen osa Tyttö ja rotta jatkaa arvostelumenestykseksi nousseen Tytön ja pommin tarinaa. Tytön ja pommin käännösoikeudet on myyty Saksaan, T ekkiin, Turkkiin sekä englanninkieliseen maailmaan. Romaanista on myös tekeillä elokuva, jonka ohjaa Samuli Valkama.

Nyckelord: Jännitys, jännityskirjallisuus, rikoskirjallisuus, ilkivalta, takaa-ajo, tappo, graffitit, taideteokset, varkaus, nuorisorikolliset, syrjäytyneet, nuoret, kaupungit, romaanit, kaunokirjallisuus, Saksa, Berliini, Kotka, suomenkielinen kirjallisuus

Författare
Utgivare
Tammi
Utgivningsår
2015
Språk
fi
Utgåva
1
Serie
Metro
Kategori
Spänning
Format
E-bok
eISBN (ePUB)
9789513183851

Vi rekommenderar också