Logga in

Marttinen, Annamari

Vapaa

Marttinen, Annamari - Vapaa, e-bok

6,40€

E-bok, Vattenmärkt ePUB
ISBN: 9789513182854

Syvältä kouraiseva kertomus selviytymisestä

Mahdi pakenee poliisin kidutussellistä Bagdadista ja päätyy Suomeen, entiseen vankilaan. Mitä alkaa ihmisessä tapahtua, kun elämä on tauolla ja oma kohtalo toisten käsissä?

Mahdin oli jätettävä taakseen kotinsa, perheensä ja järkyttävät muistonsa. Nyt hän odottaa vastaanottokeskuksessa, että viranomaiset tekevät hänen elämästään päätöksen. Odotuksen kestoa ei ole määrätty. Kun elämä jähmettyy välitilaan, mieli avautuu kuvitelmille ja varovaisille unelmille. Huoneen hiljaisuudessa Mahdille alkaa puhua Patu, samassa sellissä rangaistustaan kärsinyt. Mitä Patu, rikollinen, voi muka kertoa kunnolliselle Mahdille? Tulkkina toimii opettaja, enkelin näköinen.

Lappeenrannassa asuva Annamari Marttinen on kirjoittanut useita romaaneja, jotka ovat käsitelleet ihmiselon kriisikohtia ja ihmissuhteiden solmuja. Uusimman romaanin innoittajana on ollut Marttisen työ Joutsenon vastaanottokeskuksessa, entisessä Konnunsuon keskusvankilassa, joka on myös miljöönä uudessa romaanissa.

Nyckelord: psykologiset romaanit, sisäkertomukset, päiväkirjat, maahanmuutto, Suomi, ulkopuolisuus, todellisuus, mielikuvitus, menneisyys, vankeus, kidutus, uhrit, pakolaiset, Irak, opettajat, oppilaat, vastaanottokeskukset, Imatra, kaupungit, Lappeenranta, romaanit, kaunokirjallisuus, suomenkielinen kirjallisuus

Författare
Utgivare
Tammi
Utgivningsår
2015
Språk
fi
Utgåva
1
Kategorier
Prosa, noveller
 
Psykologisk
Format
E-bok
eISBN (ePUB)
9789513182854

Vi rekommenderar också