Logga in

Simukka, Salla

Musta kuin eebenpuu

Simukka, Salla - Musta kuin eebenpuu, e-bok

9,60€

E-bok, Vattenmärkt ePUB
ISBN: 9789513179182

Olipa kerran tyttö, jolla oli varjo.

Aika käy vähiin, ensi-ilta on oven takana ja Lumikin täytyy löytää keinot voittaa ahdistelijansa, jonka sielu tuntuu olevan musta kuin eebenpuu.

Ilmaisutaidon lukiossa ollaan tekemässä jouluksi uutta tulkintaa Lumikki-sadusta ja näytelmän pääosaan on tietenkin haluttu Lumikki Andersson. Kaikki näyttäisikin sujuvan harvinaisen hyvin. Lumikki on alkanut seurustella mukavan pojan kanssa, joka esittää näytelmässä metsästäjää. Olisiko elämä viimein löytämässä rauhallisen uomansa?

Ensi-illan lähestyessä Lumikki alkaa kuitenkin saada viestejä salaiselta ihailijalta, jonka ihastus paljastuu pian kaikennieleväksi pakkomielteeksi. Viestien lähettäjällä tuntuu olevan enemmän tietoa Lumikin menneisyydestä kuin Lumikilla itsellään. Ihailija uhkaa muuttaa ensi-illan verilöylyksi, ellei Lumikki suostu hänen vaatimuksiinsa. Selvittäessään salaisen ihailijan henkilöllisyyttä Lumikin on pakko kohdata myös oman henkilöhistoriansa mustimmat salaisuudet.

Lisäksi Lumikin elämän suuri rakkaus, Liekki, ottaa jälleen yhteyttä yli vuoden hiljaisuuden jälkeen ja haluaa jatkaa siitä, mihin he kaksi jäivät. Lumikin on tehtävä valinta kahden rakkaan välillä. Mutta onko se mahdollista?

Nyckelord: nuortenkirjallisuus, nuorten aikuisten kirjat, jännityskirjallisuus, ensi-illat, näytelmät, Lumikki, ahdistelu, uhkailu, ihailijat, pakkomielteet, rakkaus, valinta, muistot, menneisyys, romaanit, intertekstuaalisuus, kaunokirjallisuus, suomenkielinen kirjallisuus

Författare
Utgivare
Tammi
Utgivningsår
2014
Språk
fi
Utgåva
1
Serie
Lumikki-trilogia
Sidantal
192 sidor
Kategorier
Prosa, noveller
 
Spänning
 
Dramatik
 
Romantik
Format
E-bok
eISBN (ePUB)
9789513179182

Vi rekommenderar också