Logga in

Tuominen, Pirjo

Toinen silmä päivä, toinen yö

Tuominen, Pirjo - Toinen silmä päivä, toinen yö, e-bok

8,40€

E-bok, Vattenmärkt ePUB
ISBN: 9789513178932

Suomen kesä, vanha maalaistalo, vuosisatainen viljelysmaisema ja joku joka hautoo kammottavia suunnitelmia. Joku jonka toinen silmä on päivä ja toinen yö.

Eläkkeellä oleva Mailis Sarka muuttaa vesivahinkoa pakoon ystävänsä maatilalle Vesilahteen. Upeat maalaismaisemat saavat hänet tarttumaan siveltimeen, ja pian hän kiinnostuu myös lähistöllä sijaitsevasta Syvänteenniemestä, jota asuttaa kansainvälisesti tunnettu muotoilija Pekka Juuri riitaisan klaaninsa kanssa. Kun Juuren vävyjen mönkijäsafarilla tapahtuu kohtalokas onnettomuus, herkkävaistoinen Mailis ajautuu jälleen keskelle salaperäistä rikosvyyhteä. Toinen silmä päivä, toinen yö on hurmaava yhdistelmä kartano- ja salapoliisiromaania.

Vuoroin Sastamalassa ja Turkin Manavgatin Ilicassa asuva Pirjo Tuominen on ilahduttanut suomalaisia lukijoita yli 35 vuoden ajan niin kauno- kuin tietokirjallisilla teoksillaan. Mailis Sarkasta kertova dekkarisarja on uusi aluevaltaus Tuomisen uralla. Toinen silmä päivä, toinen yö on sarjan neljäs romaani.

Nyckelord: Jännitys, romaanit, salapoliisikirjallisuus, jännityskirjallisuus, murha, murhayritykset, huvilat, Syvänteenniemi, vesivahingot, maatilat, Vesilahti, maalaistalot, perheriidat, tuoteväärennökset, taidevarkaus, rahahuolet, yrittäjät, perheyritykset, muotoilijat, taiteilijat, ateljeet, perheet, entiset kumppanit, kaunokirjallisuus, Jyrkänkoski, suomenkielinen kirjallisuus

Författare
Utgivare
Tammi
Utgivningsår
2014
Språk
fi
Utgåva
1
Serie
Mailis Sarka
Sidantal
320 sidor
Kategori
Spänning
Format
E-bok
eISBN (ePUB)
9789513178932

Vi rekommenderar också