Logga in

Simukka, Salla

Toisaalla

Simukka, Salla - Toisaalla, e-bok

9,60€

E-bok, Vattenmärkt ePUB
ISBN: 9789513173296

Pelastatko sen, jota rakastat? Vai rakastatko sitä, jonka pelastat? Jäljellä-kirjan hieno jatko-osa, palapelin täydentävä pala ja ratkaisun avain.

18-vuotias Samuel Järvi on varsinainen nörtin stereotypia: pojan yöt kuluvat tietokoneella pelaten ja päivät nukkuen. Kontaktit tyttöihin ovat jääneet vähäisiksi. Koulun loputtua hän ei tiedä, mitä tekisi. Yllättäen Samuel saa kuitenkin tarjouksen, josta ei voi kieltäytyä. Hänet pyydetään mukaan salaiseen projektiin, ja työstä maksetaan järkyttävän hyvin.

Projekti on täynnä yllätyksiä, mutta suurin yllätys on kuitenkin se, että Samuel rakastuu ensimmäistä kertaa elämässään. Kaikki muu menettää merkityksensä, kun Samuel päättää pelastaa unelmiensa tytön. Mutta kaipaako tyttö edes pelastajaa?

Toisaalla on hurja visio siitä, millaiseksi maailma voi kehittyä lähitulevaisuudessa. Se avaa Jäljellä-romaanin salaisuudet ja näyttää tapahtumat toisesta näkökulmasta. Toisaalla kertoo myös vanhempien ja lasten välisten suhteiden vaikeudesta ja aikuisten kyvyttömyydestä kohdata nuorten ongelmat. Ja tietenkin ensirakkaudesta, joka on aina yhtä kiihkeää, kuohuvaa ja kaunista.

Nyckelord: nuortenkirjallisuus, romaanit, nuorten aikuisten kirjat, tieteiskirjallisuus, tulevaisuus, intertekstuaalisuus, projektit, ihmissuhteet, vanhemmat, lapset, rakastuminen, nuoret, virtuaalitodellisuus, verkkopelit, kaunokirjallisuus, Tampere, suomenkielinen kirjallisuus

Författare
Utgivare
Tammi
Utgivningsår
2012
Språk
fi
Utgåva
1
Sidantal
250 sidor
Kategori
Prosa, noveller
Format
E-bok
eISBN (ePUB)
9789513173296

Vi rekommenderar också