Logga in

Egan, Jennifer

Aika suuri hämäys

Egan, Jennifer - Aika suuri hämäys, e-bok

12,15€

E-bok, Vattenmärkt ePUB
ISBN: 9789513167424

Kiehtova Pulitzer-palkittu romaani

Newyorkilainen Sasha työskentelee levy-yhtiössä johtaja Bennie Salazarin assistenttina. Romaanin alussa hän on ensitreffeillä Alex-nimisen miehen kanssa ja yrittää hillitä kleptomaanisia taipumuksiaan. Toisaalla Bennie kipuilee avioeroa, musiikkibisneksen muutoksia ja vanhenemista. Toista oli villi nuoruus San Franciscon punk-piireissä!

Kaikki romaanin tapahtumat liittyvät tavalla tai toisella Sashaan ja Bennieen: käydään Hemingway-henkisellä safarilla 70-luvun Afrikassa, kiillotetaan trooppista diktatuuria hirmuhallinnoivan kenraalin julkisuuskuvaa, tutustutaan Napolin alamaailmaan, väijytään tähtiä New Yorkin Keskuspuistossa ja luetaan tulevaisuuden teinitytön powerpoint-muotoista päiväkirjaa.

Aika suuri hämäys on hauska, raikas ja yllätyksellinen lukukokemus yhdeltä tämän hetken puhutuimmalta amerikkalaiskirjailijalta. Kirjan henkilökaarti on herkullisen värikäs ja mittava, ja ajallisesti liikutaan 1970-luvulta 2020-luvulle. Romaani rikkoo iloisesti lajityyppejä ja sen kehämäisen rakenteen voisi ajatella muistuttavan Facebookia.

Jennifer Eganin romaani kahmi ilmestyessään lukuisia palkintoja: Pulitzerin ja National Book Critics Circle Awardin sekä New York Timesin vuoden 2010 paras kirja -maininnan. Lisäksi se oli ehdolla Orange- ja PEN/Faulkner-palkintojen saajaksi.

Författare
Översättare
Utgivare
Tammi
Utgivningsår
2012
Språk
fi
Utgåva
1
Serie
Keltainen kirjasto
Sidantal
400 sidor
Kategori
Prosa, noveller
Format
E-bok
eISBN (ePUB)
9789513167424

Vi rekommenderar också