Logga in

Noronen, Paula

Supermarsu tekee maalin: Emilian päiväkirja

Noronen, Paula - Supermarsu tekee maalin: Emilian päiväkirja, audiobook

15,40€

Ljudbok
ISBN: 9789512416295

Emilia kuulee maailman kamalimman uutisen: Simo vaihtaa superlahjakkaiden kouluun ja muuttaa pois. Seuraava kauhu-uutinen: Rasviksen isä, margariinitehtailija, aikoo rakentaa fudispuiston tilalle urheiluareenan, jonne Emilian peliporukalla, "rupujengillä", ei ole mitään asiaa. Lopulta kaupunginjohtaja päättää ratkaista puiston kohtalon jalkapallo-ottelulla: Rasviksen isän sponsoroima ykkösjoukkue vastaan ruput.

Peliin on aikaa vain muutama viikko, Emilialle tulee kiire. Heidän joukkueessaan jokaisella tuntuu olevan jokin peliä haittaava hankaluus: Anterolla on palloallergia, Ismo saa kikatuskohtauksia, Nisu-Lissu tekstaa koko ajan kesken pelin ja Kirsikka ei osu käyräjalallaan palloon. Ovatko ongelmat käännettävissä voitoksi? Onnistuuko Supermarsu saamaan rupujengin iskukuntoon? Ja entä mitä Emilian ja Simon ystävyydelle tapahtuu?

Paula Norosen mahtava, elokuvasta tuttu Supermarsu on jälleen vauhdissa: nappisten nauhat on kiristetty ja Supermarsu valmiina ampaisemaan pelikentälle oikeuden puolesta.

Nyckelord: lastenkirjallisuus, Kertomukset

Författare
Läsare
Utgivare
Gummerus
Utgivningsår
2019
Språk
fi
Utgåva
1
Serie
Supermarsu
Kategori
Prosa, noveller
Format
Ljudbok
Varaktighet
03:00:00
Tracks
25

Vi rekommenderar också