Logga in

Alasalmi, Päivi

Riivatut

Alasalmi, Päivi - Riivatut, e-bok

12,00€

15,00€

E-bok, Vattenmärkt ePUB
ISBN: 9789512412150

Kun kaksi outoa kulkijaa ilmestyy Sunilan kylänraitille marraskuussa 1891, kylän rauha järkkyy. Kohta räyhähenki riivaa torppari Manu Lauhaa, hänen vaimoaan Lahjaa sekä heidän keuhkotautista piikaansa Herttaa. Koko kylä todistaa henkensä uhalla Lauhan tuvassa, miten kirveet ja kovasimet lentävät ilmassa. Onko kyseessä kostonhimoinen piru vai vaarallinen joukkoharha?

Sanomalehtimies Hugo Untamo lähetetään paikalle selvittämään, onko Tampereelle asti kantautuneilla huhuilla todenperää. Naisten kertomukset kylän salatusta elämästä ja maalaisidyllin pimeästä puolesta kietovat lehtimiehen pelon ja intohimon tahmeaan verkkoon. Kunnianhimon riivaaman lehtimiehen on löydettävä juorujen keskeltä totuus, ja kun hän löytää sen, hänen henkensä on vaarassa.

Riivatut on psykologinen kauhuromaani hämäläisestä maalaiskylästä, jossa pimeyden voimat pääsevät valloilleen ja kostonhimo on elämänhaluakin suurempi voima. Mutta kaikkein suurin mahti on rakkaus.

Nyckelord: rikos, Perhe, Historia, Romaanit, Suomi, ihmissuhteet, Rakkaus, Uskonto, Kauhu, Mytologia, Jännitys, dekkari, myytit, Kansanperinne, parisuhteet

Författare
Utgivare
Gummerus
Utgivningsår
2018
Språk
fi
Utgåva
1
Sidantal
267 sidor
Kategorier
Prosa, noveller
 
Brott
Format
E-bok
eISBN (ePUB)
9789512412150

Vi rekommenderar också