Logga in

Hakala, Juha T.

Onnellinen lapsi: vanhempien kasvatusoppi

Hakala, Juha T. - Onnellinen lapsi: vanhempien kasvatusoppi, e-bok

8,85€

E-bok, Vattenmärkt ePUB
ISBN: 9789512087006

Mikä on tuonut ulkonäköpaineet ja merkkitietoisuuden seitsenvuotiaan elämään? Mitä tapahtuu, kun aikuisuuden malleja otetaan tosi-tv-ohjelmista?

Vanhemmat puurtavat kasvatustyötään erilaisten odotusten ristipaineessa. Perheen yhteistä aikaa ei tahdo löytyä, eikä aina yhteistä kieltäkään. Tukimusten mukaan suomalaislapsilla ja -nuorilla on enemmän masennusta kuin pohjoismaalaisilla ikätovereillaan. He viettävät paljon aikaansa yksin, ja suhteet aikuisiin ovat usein huonolla tolalla.

Hakala puhuu turvallisuudesta ja sen puutteesta, kilpailun karuudesta, koulukiusaamisesta ja diagnosointimaniasta. Teos antaa vinkkejä perhekeskeisen elämän hallintaan ja johdattelee kohti ilon, leikin, kunnioituksen ja hyvinvoinnin lähteitä. Hienot hetket löytyvät arjen pienistä asioista.

Kirja rohkaisee isää isyyteen ja äitiä äitiyteen. Jokaisella vanhemmalla on oikeus olla lastensa rakastama ja jokaisella lapsella on oikeus olla maailman paras - omille vanhemmilleen. Onnellinen lapsuus on vielä saavutettavissa!

Författare
Utgivare
Gummerus
Utgivningsår
2011
Språk
fi
Utgåva
1
Sidantal
122 sidor
Kategorier
Samhälle
 
Fostran, undervisning
Format
E-bok
eISBN (ePUB)
9789512087006

Liknande e-böcker