Logga in

Soininvaara, Taavi

Haukka ja kyyhky

Soininvaara, Taavi - Haukka ja kyyhky, e-bok

4,75€

E-bok, Vattenmärkt ePUB
ISBN: 9789511292258

Tiukkatahtinen trilleri armottoman ajankohtaisesta aiheesta: mitä tapahtuu, kun eurooppalaistaustaiset Isis-taistelijat palaavat kotimaihinsa?

Helsinkiläinen Kari "Qasim" Roiha palaa Syyriasta mukanaan laatikollinen kuolevan amerikkalaismiehen kynäilemiä viestejä. Suojelupoliisin kuulustelussa hän ei niitä mainitse, vaan antaa ne toimittaja Essi Kokolle. Hän sopii tapaamisen myös tunnetun huumerikollisen kanssa.

Supon osastopäällikkö Arto Ratamo huomaa, että ylin poliisijohto tuntuu katsovan läpi sormien kansainvälisen huumekartellin toimintaa. Ratamolla on tosin muitakin murheita: saatuaan lisätietoa edesmenneestä isästään hän jäljittää nyt naista, joka saattaa olla hänen sisarensa.

Tämä sähkökirja toimii ePub-formaattia tukevilla lukuohjelmilla.

Nyckelord: jännityskirjallisuus, poliisikirjallisuus, romaanit, kaunokirjallisuus, suomenkielinen kirjallisuus, kansainvälinen rikollisuus, terrori-iskut, suunnittelu, järjestäytynyt rikollisuus, huumekauppa, korruptio, kansainvälinen politiikka, etsintä, sisarpuolet, kotiinpaluu, sotilaat, rikosetsivät, Suojelupoliisi, toimittajat, naiset, terroristit, Isis, Syyria

Författare
Utgivare
Otava
Utgivningsår
2015
Språk
fi
Utgåva
1
Serie
Ratamo
Sidantal
412 sidor
Kategori
Prosa, noveller
Format
E-bok
eISBN (ePUB)
9789511292258

Vi rekommenderar också