Logga in

Pulkkinen, Riikka

Iiris Lempivaaran levoton ja painava sydän

Pulkkinen, Riikka - Iiris Lempivaaran levoton ja painava sydän, e-bok

4,80€

E-bok, Vattenmärkt ePUB
ISBN: 9789511279587

"Näettekö minut? Minä olen Iiris Lempivaara, minulla on levoton ja painava sydän, ja sen lisäksi viskipullo ja huuliharppu, jalassani hiihtohousut vuodelta 42."

Jätetyksi tullut Iiris alkaa toteuttaa kumouksellista self help -terapiaa nimeltä "Näytät hyvältä korkeissa koroissa ja suklaatahroja leuassasi". Sitkeä harjoittelu kannattaa.

Kun Aleksi yllättäen jättää Iiriksen seitsemän vuoden suhteen jälkeen ja tunnustaa, ettei koskaan rakastanut, edessä on uusi alku, joka aluksi näyttää lopulta. Mutta ei hätää, koulupsykologina Iiris kyllä keksii selviytymiskeinot! Naapurin kahdeksankymppisen Marja-Liisan, elämästä ja saippuaoopperoista omaksuttujen oppien sekä itse kehittämänsä terapiametodin avulla hän selviää suruistaan.

Tämä sähkökirja toimii ePub-formaattia tukevilla lukuohjelmilla.

Nyckelord: sähkökirjat, romaanit, psykologiset romaanit, huumori, ironia, ihmissuhteet, pettymys, rakkaussuhde, eroaminen, avopuolisot, itsenäistyminen, naiset, itsehoito, hoitomenetelmät, shoppailu, syöminen, suklaa, nuoret aikuiset, koulupsykologit, kaunokirjallisuus, suomenkielinen kirjallisuus

Författare
Utgivare
Otava
Utgivningsår
2013
Språk
fi
Utgåva
1
Sidantal
174 sidor
Kategori
Prosa, noveller
Format
E-bok
eISBN (ePUB)
9789511279587

Vi rekommenderar också