Logga in

Riordan, Rick

Eksynyt sankari

Riordan, Rick - Eksynyt sankari, e-bok

4,75€

E-bok, Vattenmärkt ePUB
ISBN: 9789511275916

Percy Jacksonin katoaminen pakottaa uudet puolijumalat tositoimiin

Jason herää bussissa muistinsa menettäneenä, vieressään kaunis tyttö Piper ja edessään ylivilkas Leo, joka väittää olevansa hänen paras ystävänsä. Kilipukilta näyttävä valmentaja sanoo haistavansa puolijumalat kilometrien päähän ja väittää Jasonin olevan vaarassa.

Puheet vaarasta käyvät toteen, kun pyörremyrsky iskee ja yrittää tuhota Jasonin ja hänen uudet ystävänsä. Kolmikolle selviää, että he eivät ainoastaan ole puolijumalia vaan heitä odottaa myös yksi pikku tehtävä: heidän on estettävä maailman luhistuminen. Jumalatar Heran vangitseminen on giganttien ja jumalten sodan aloituslaukaus eikä aikaa ole hukattavaksi.

Nuorilla on vastassaan paitsi iljettäviä jättiläisiä ja kolmimetrisiä hirviöitä, myös muutama valtaa janoava, riitaisa jumala.

Nyckelord: romaanit, nuortenkirjallisuus, fantasiakirjallisuus, historialliset seikkailuromaanit, sarjakertomukset, mytologia, muistinmenetys, pyörremyrskyt, sodat, jättiläiset, hirviöt, jumalat, taruolennot, puolijumalat, rinnakkaiset maailmat, kaunokirjallisuus, Kreikka, Olympos, englanninkielinen kirjallisuus, käännökset

Författare
Översättare
Utgivare
Otava
Utgivningsår
2013
Språk
fi
Utgåva
1
Serie
Olympoksen sankarit
Sidantal
538 sidor
Kategori
Prosa, noveller
Format
E-bok
eISBN (ePUB)
9789511275916

Vi rekommenderar också