Logga in

Mustonen, Enni

Metsäkukkia asvaltilla: romaani

Mustonen, Enni - Metsäkukkia asvaltilla: romaani, e-bok

4,80€

E-bok, Vattenmärkt ePUB
ISBN: 9789511264491

Koskivuori-sarja jatkuu

1950-luvun iloinen Helsinki houkutuksineen kutsuu Koskivuoren nuoria naisia. Kauppaneuvos Leo Somerin tytär Eeva lähtee yliopistoon lukemaan estetiikkaa, Koivikon torpan Sirkka pääsee harjoittelijaksi hattuliikkeeseen. Eletään olympiavuoden 1952 huumaa, ja Eevan täti Kristiina pestaa nuoret naiset stadionin kanttiiniin kisojen ajaksi. Tuona olympiakesänä Eeva pääsee maistamaan suurta rakkautta, vaikkakin vain suupalan verran. Mies on unkarilainen ja jatkuvan silmälläpidon alla - hänen pelätään loikkaavan länteen. Sirkka puolestaan on valmis seuraamaan vilkkuvasilmäistä Erkkiään vaikka maailman ääriin. Kun on ikänsä saanut pelätä toisten kiusoittelua ja ryssittelyä, tuntuu hyvältä olla kerrankin hyväksytty. Mutta aikuistumisella on hintansa - sen kokee kartanon tytär siinä missä torpan kasvattikin.

Metsäkukkia asvaltilla on itsenäinen jatko-osa romaaneille Verenpisara ikkunalla, Ruiskukkaseppele ja Kielon jäähyväiset.

Tämä sähkökirja toimii ePub-formaattia tukevilla lukuohjelmilla.

Nyckelord: aikuistuminen, tytöt, elämänkoulu, sosiaalinen kerrostuneisuus, luokkaerot, rakkaus, mustasukkaisuus, köyhyys, olympialaiset, historia, opiskelijat, ompelijat, kaupungit, kartanot, Koskivuori, huvipuistot, Suomi, Helsinki, Unkari, aikakausiromaanit, rakkausromaanit, viihdekirjallisuus, kaunokirjallisuus, suomenkielinen kirjallisuus

Författare
Utgivare
Otava
Utgivningsår
2012
Språk
fi
Utgåva
1
Serie
Koskivuori
Sidantal
315 sidor
Kategori
Prosa, noveller
Format
E-bok
eISBN (ePUB)
9789511264491

Vi rekommenderar också