Logga in

Hämeen-Anttila, Virpi

Päivänseisaus

Hämeen-Anttila, Virpi - Päivänseisaus, e-bok

19,85€

E-bok, Vattenmärkt ePUB
ISBN: 9789511260059

Koskettava romaani ihmisistä, joiden elämään toteutumattomat unelmat palaavat kummittelemaan

Paulasta piti tulla huippuviulisti, mutta hän on tyytynyt soittamaan alttoviulua kvartetissa, toisten varjossa. Hänen avioliittonsa on hajonnut ja lapset lentämässä pesästä. Elämä tuntuu olevan joka kohdasta kesken, ja silti ohi.

Vuosia ulkomailla asunut Erik elättää itsensä kirjoittamalla matkaoppaita ja lastenkirjoja, mutta se suuri romaani on yhä tekemättä. Eikä hän vielä viisikymppisenäkään osaa päättää, haluaako hän perheen ja sitoutuuko hän naisystäväänsä.

Kun Paula ja Erik kohtaavat, käy ilmi, että Erik on tuntenut nuorena Paulan pikkusisaren, jonka vuosien takainen kuolema yhä painaa Paulaa. Heidän välilleen kehittyy jotain, joka on enemmän kuin vain kiinnostavia keskusteluja kirjoista ja musiikista.

Voiko rikottua enää korjata? Mitä tapahtuu elämän taitoskohdassa, kun unelmien ja menneisyyden kanssa on saatava tilit selviksi?

Nyckelord: romaanit, psykologiset romaanit, ystävyys, rakkaus, taidemusiikki, kuolema, vanhemmat, ihmissuhteet, perhe, eronneet, muusikot, viulu, kirjailijat, kaunokirjallisuus, Helsinki, Kotka, suomenkielinen kirjallisuus

Författare
Utgivare
Otava
Utgivningsår
2011
Språk
fi
Utgåva
1
Kategori
Prosa, noveller
Format
E-bok
eISBN (ePUB)
9789511260059

Vi rekommenderar också