Logga in

Dostojevski, Fjodor

Kaksoisolento

Dostojevski, Fjodor - Kaksoisolento, e-bok

4,80€

E-bok, Vattenmärkt ePUB
ISBN: 9789511257455

Pietarilainen Jakov Petrovits Goljadkin alkaa pakkomielteisesti ajatella toisen miehen varastaneen hänen henkilöllisyytensä.

Tämän kaksoisolennon tavoite on tuhota Goljadkinin maine ja varastaa hänen asemansa niin Venäjän byrokratiassa kuin sosiaalisissa piireissä.

Dostojevskin varhaistuotantoon kuuluva pienoisromaani on nerokas ja yllättävän moderni kuvaus ihmismielen pirstoutumisesta.

Herra Goljadkin nipisti itseään kokeeksi ja ajatteli jopa nipistää sitä toistakin... Ei, unta se ei ollut. Herra Goljadkin tunsi, kuinka hiki valui hänestä virtanaan, kuinka parhaillaan oli muuttumassa todeksi jokin ennen kokematon ja ennen näkemätön ja kaikeksi onnettomuudeksi täysin sopimaton asia.

Tämä sähkökirja toimii ePub-formaattia tukevilla lukuohjelmilla.

Nyckelord: psykologiset romaanit, klassikot, tunne-elämän häiriöt, mieliala, vaihtelu, päättämättömyys, levottomuus, avuttomuus, epäily, vähättely, nöyryytys, kunnia, maine, menetys, alistuminen, kaksoisolennot, virkamiehet, lääkärit, työtoverit, palvelusväki, seurapiirit, työpaikat, kaunokirjallisuus, Pietari, venäjänkielinen kirjallisuus, käännökset

Författare
Utgivare
Otava
Utgivningsår
2011
Språk
fi
Utgåva
1
Sidantal
223 sidor
Kategori
Prosa, noveller
Format
E-bok
eISBN (ePUB)
9789511257455

Vi rekommenderar också