Logga in

Mustonen, Enni

Mustasukkaiset

Mustonen, Enni - Mustasukkaiset, e-bok

4,80€

E-bok, Vattenmärkt ePUB
ISBN: 9789511256663

Enni Mustonen: Mustasukkaiset. Järjen ja tunteen tarinoita.

Nimettömät-romaanista tutut lahjakkaat nuoret naiset ponnistelevat itsellisen elämänsä alussa sortovuosien kuohuvassa Helsingissä.

Ompelijattarena elantonsa ansaitseva Hilma joutuu omassa kodissaan ratkomaan raittiusasian teoriaa ja käytäntöä, vaikka vatsa kasvaa ja uusi lapsi on jälleen tulossa. Maisteriksi valmistunut Anna saa opettajanviran Helsingistä, mutta kopioidessaan Suurta Adressia tyttökoulun takahuoneessa hän ei voi kuvitellakaan päätyvänsä venäläisten santarmien kuulusteltavaksi. Sydänsurut ja tulevaisuudenhaaveet saavat väistyä taka-alalle, kun ympärillä kuohuva yhteiskunta tempaa tarmokkaat naiset taisteluun juoppoutta, sortovaltaa ja laittomia kutsuntoja vastaan.

Kiehtova historiallinen romaanisarja Järjen ja tunteen tarinoita kuvaa kahden naisen rinnakkaisia kohtaloita sääty-yhteiskunnan, naisasian, sortovuosien ja itsenäistymisen Suomessa.

Tämä sähkökirja toimii ePub-formaattia tukevilla lukuohjelmilla.

Nyckelord: naisen asema, poliittinen osallistuminen, kaupunkikulttuuri, yhteiskunnalliset liikkeet, vuosisadan vaihde, kaupungit, Helsinki, historialliset romaanit, aikakausiromaanit, naiskirjallisuus, sarjakertomukset, kaunokirjallisuus, suomenkielinen kirjallisuus

Författare
Utgivare
Otava
Utgivningsår
2011
Språk
fi
Utgåva
1
Serie
Järjen ja tunteen tarinoita
Sidantal
220 sidor
Kategori
Prosa, noveller
Format
E-bok
eISBN (ePUB)
9789511256663

Vi rekommenderar också