Logga in

Mustonen, Enni

Lipunkantajat

Mustonen, Enni - Lipunkantajat, e-bok

4,80€

E-bok, Vattenmärkt ePUB
ISBN: 9789511256656

Nimettömät ja Mustasukkaiset -romaaneista tuttujen nuorten naisten kiihkeä tarina jatkuu.

Suurlakon melskeessä ompelijatar Hilma Maria Perämäki ja maisteri Anna Sofia Ahlstedt joutuvat ottamaan paikkansa toisten edessä niin lipunkantajina kuin puhujalavalla. Kun sortovalta on voitettu, alkaa taistelu naisten äänioikeudesta. Viaporin kapinan aikaan ystävykset huomaavat joutuneensa eri puolille rintamaa.

Kuohunnan keskellä Hilman on valittava kahden miehen välillä. Annan valinta on vielä vaikeampi, onhan suhde naimisissa olevaan mieheen rikos hänen omaatuntoaan vastaan. Lähtö raskaille vaalikiertueille sydäntalven pakkasiin on oikeastaan helpotus kummallekin. Totuuden hetki koittaa vasta, kun he huomaavat tulleensa valituksi niiden joukkoon, jotka Suomen naiset äänestivät itseään edustamaan.

Kiehtova historiallinen romaanisarja Järjen ja tunteen tarinoita kuvaa kahden naisen rinnakkaisia kohtaloita sääty-yhteiskunnan, naisasian, sortovuosien ja itsenäistymisen Suomessa.

Tämä sähkökirja toimii ePub-formaattia tukevilla lukuohjelmilla.

Nyckelord: sähkökirjat, romaanit, historialliset romaanit, aikakausiromaanit, naiskirjallisuus, sarjakertomukset, naisen asema, poliittinen osallistuminen, suurlakko, yhteiskunnalliset liikkeet, äänioikeus, naiset, kaupungit, kaunokirjallisuus, Helsinki, suomenkielinen kirjallisuus

Författare
Utgivare
Otava
Utgivningsår
2011
Språk
fi
Utgåva
1
Serie
Järjen ja tunteen tarinoita
Sidantal
235 sidor
Kategori
Prosa, noveller
Format
E-bok
eISBN (ePUB)
9789511256656

Vi rekommenderar också