Logga in

Nousiainen, Miika

Vadelmavenepakolainen

Nousiainen, Miika - Vadelmavenepakolainen, e-bok

4,80€

E-bok, Vattenmärkt ePUB
ISBN: 9789511256526

Mikko Virtasella on ongelma. Hän ei tahdo olla suomalainen mies, mörökölli, ahdistuksen ja huonon itsetunnon ruumiillistuma. Hän on päättänyt tulla ruotsalaiseksi.

Helppoa se ei ole: Ruotsin kansalaisuutta ei heltiä miehelle, joka ei ole asunut maassa päivääkään, eroaminen Suomen armeijasta ei ota onnistuakseen, eikä työnantaja suostu myöntämään edes Victorian syntymäpäivää palkalliseksi vapaaksi.

Virtanen ei kuitenkaan luovuta. Hänestä sukeutuu Mikael Andersson - empaattinen, rakastava ja keskustelutaitoinen ruotsalainen perheenisä Göteborgista. Hinta on kova, mutta mihinpä ei ihminen olisi valmis saadakseen asua maailman demokraattisimmassa yhteiskunnassa, kansankodissa, missä ovetkin avautuvat kutsuvasti sisäänpäin.

Tämä sähkökirja toimii ePub-formaattia tukevilla lukuohjelmilla.

Nyckelord: sähkökirjat, romaanit, esikoisteokset, huumori, ironia, satiiri, yhteiskuntakuvaus, identiteetti, kansalaisuus, ruotsalaisuus, kansallinen identiteetti, pakkomielteet, murha, huijaus, väärä henkilöllisyys, teeskentely, rikokset, perhe-elämä, unelmat, huijarit, suomalaiset, ruotsalaiset, miehet, kaunokirjallisuus, Ruotsi, suomenkielinen kirjallisuus

Författare
Utgivare
Otava
Utgivningsår
2011
Språk
fi
Utgåva
1
Sidantal
270 sidor
Kategori
Prosa, noveller
Format
E-bok
eISBN (ePUB)
9789511256526

Vi rekommenderar också