Logga in

Choi, Soki

Suolistovallankumous: Näin suolistobakteerit vahvistavat aivojasi

Choi, Soki - Suolistovallankumous: Näin suolistobakteerit vahvistavat aivojasi, e-bok

15,90€

E-bok, Vattenmärkt ePUB
ISBN: 9789510444856

Uusin tutkimustieto suoliston ja aivojen yhteydestä.

Suoliston, sen bakteerien ja aivojen yhteyden ymmärtäminen on ollut lääketieteen tutkimuksen läpimurtoja viime vuosina. Tutkija Soki Choi kertoo kiehtovalla ja luotettavalla tavalla alustavista tutkimustuloksista suoli-aivoakselin saralla sekä siitä, miten suolistobakteerit vaikuttavat niin aivoihin kuin psyykkiseen terveyteen.

Choi tarjoaa vinkkejä siihen, miten kuitupitoinen ruoka ja hyvät bakteerit voivat vahvistaa vastustuskykyä ja aivojen terveyttä. Alustavat tutkimustulokset viittaavat siihen, että ne voivat myös vähentää stressiä, ahdistusta ja masennusta ja kohentaa alzheimer- ja autismipotilaiden vointia. Terveellisemmän elämän alkuun pääsee vaikkapa kirjan resepteillä, joilla valmistat hyviä bakteereita pullollaan olevia korealaista hapankaalia kimchiä ja fermentoitua kombucha-juomaa.

Soki Choi on ruotsalainen yrittäjä ja tutkija, joka on toiminut niin Karoliinisessa instituutissa kuin Harvardissa. Hän on luennoinut paljon tulevaisuuden terveydestä ja terveydenhoidosta ja pitänyt aiheesta myös TED-puheen.

Författare
Översättare
Utgivare
WSOY
Utgivningsår
2019
Språk
fi
Utgåva
1
Sidantal
208 sidor
Kategori
Hälsa, skönhet, mode
Format
E-bok
eISBN (ePUB)
9789510444856

Liknande e-böcker