Logga in

Palviainen, Jukka-Pekka

Allu ja outo Uolevi

Palviainen, Jukka-Pekka - Allu ja outo Uolevi, audiobook

12,80€

Ljudbok
ISBN: 9789510439296

Lomaton syysloma on kuin

a) siskonmakkarakeitto ilman siskoa

b) mustekala ilman mustetta

c) maksalaatikko ilman vadelmahilloa.

Seikkailu ei ole seikkailu ilman kunnon väärinkäsitystä!

Allu on topakka ja mielikuvituksekas tyttö, joka löytää arjestakin arvoituksen. Uudessa upeasti kuvitetussa tarinassa Allu ystävineen selvittää, miksi outo Uolevi saa vanhemmat tolaltaan.

On syysloma ja kaikki muut paitsi Allun perhe matkustaa jonnekin. Mielikuvituksekas Allu ei jää suremaan, vaan keskittyy kepparien rakentamiseen ja vahtii opettajan hokemia rakastavaa papukaijaa. Loma saa uuden käänteen, kun Allu alkaa selvittää vanhempiensa outoa käytöstä. Äiti ulisee vanhojen valokuvien äärellä, isä puhuu pehmeitä ja kaikki vihjeet johtavat samaan, tuntemattomaan Uoleviin. Tästä Uolevista on otettava selvää! Vaan miten hyvä idea on lähettää drone etsimään kadonnutta papukaijaa

Sanavalmis Allu-tyttö on lukijoille tuttu kirjoista Allu ja salaperäinen opettaja (2018) ja Allu ja salainen ihailija (2017), jolle myönnettiin Runeberg Junior -kunniamaininta. Allu-kirjoissa lapsia viehättää arjesta ammentava kekseliäs huumori ja nokkelat sanaleikit.

Jukka-Pekka Palviainen on julkaissut useita romaaneja lapsille ja aikuisille. Hän sai Topelius-palkinnon nuortenromaanistaan Joku vieraileva tähti (2011).

Nyckelord: lastenkirjallisuus

Författare
Läsare
Illustratör
Utgivare
WSOY
Utgivningsår
2019
Språk
fi
Utgåva
1
Serie
Allu
Kategori
Prosa, noveller
Format
Ljudbok
Varaktighet
01:56:13
Tracks
15

Vi rekommenderar också