Logga in

Gustafsberg, Jutta

Rakkauden voimakirja

Gustafsberg, Jutta - Rakkauden voimakirja, audiobook

11,90€

Ljudbok
ISBN: 9789510434871

Vapauta suurimman tunteesi voima!

Rakkaus on antanut Jutta Gustafsbergille ja Juha Rouviselle voimaa jo kauan ennen kuin he tapasivat toisensa ja heistä tuli pari. Tässä kirjassa Jutta ja Juha kertovat sen, mitä he ovat oppineet ihmisen suurimmasta tunteesta - rakkaudesta ja miten he yhdessä hyödyntävät sen voimaa.

Mitä paremmin ymmärtää rakkautta, sitä helpommin sen avulla voi lisätä onnellisuutta ja hyvinvointia jokapäiväisessä elämässään. Hyvää tekevän rakkauden avulla voi sekä voimistaa itsetuntoaan että parantaa ihmissuhteitaan. Työkaluiksi tarjotaan niin asiantuntijoiden havaintoja kuin konkreettisia harjoituksiakin. Jutta ja Juha kannustavat Rakkauden voimakirjassa ihmisiä toimimaan rakkaudellisesti kaikilla elämän osa-alueilla. Rakkauden voima ei rajoitu parisuhteeseen vaan alkaa itsestä ja ulottuu koko ympäröivään maailmaan. Maailman katsominen rakkauden silmin on elämäntaito, jonka on osoitettu parantavan terveyttä ja lisäävän onnellisuutta. Oivalluttava ja maanläheinen kirja on tarkoitettu kaikille, oli elämäntilanne mikä tahansa. Avaamalla silmät rakkaudelle voi valita itselleen hyvää joka päivä!

Jutta Gustafsberg on hyvinvointiyrittäjä ja fitness-valmentaja, joka valmistuu kesällä 2018 seksuaaliterapeutiksi. Juha Rouvinen on ihmislähtöisen palvelukehityksen asiantuntija, joka valmentaa sekä yrityksiä että julkishallintoa oppimista tehostavien ja merkityksellisyyttä parantavien menetelmien käytössä. Molemmilla on vuosien kokemus meditaatiosta ja tietoisuustaitojen kehittämisestä. He ohjaavat, luennoivat ja järjestävät yhdessä retriittejä henkisen hyvinvoinnin eri osa-alueista.

Författare
 
Läsare
Utgivare
WSOY
Utgivningsår
2018
Språk
fi
Utgåva
1
Kategori
Filosofi
Format
Ljudbok
Varaktighet
03:57:00
Tracks
14

Liknande e-böcker