Logga in

Manninen, Laura

Kaikki anteeksi

Manninen, Laura - Kaikki anteeksi, audiobook

20,00€

Ljudbok
ISBN: 9789510432266

"Minulla oli kaksi elämää: se josta puhuin ja se josta en puhunut."

Laura, neljääkymmentä lähestyvä vahvatahtoinen feministi ihastuu Mikkoon, joka on monessa mielessä täydellinen: hurmaava, kohtelias, herkkä ja sympaattisesti oikutteleva mies.

Vähitellen Laura, joka ei ole koskaan haaveillut lapsista, huomaa pyörittävänsä Mikon kanssa kolmilapsisen uusperheen arkea. On koira, omenapuut ja kauniisti vanhentunut omakotitalo.

Jonkinaikaakaikki näyttää täydelliseltä.

Kaikki anteeksion Laura Mannisen tiivistunnelmainen ja tarkkanäköinen esikoisromaani - väkevä puheenvuoro parisuhdeväkivallasta, perheestä, häpeästä ja vaikenemisen kulttuurista sekä onnistumisen pakosta.

Laura Manninen (s. 1976) opiskeli ympäristötieteitä ja tekee työkseen viestintää. Luovaa kirjoittamista hän on opiskellut muun muassa Oriveden opiston kursseilla ja Kriittisessä korkeakoulussa. Hän pitää rinkkamatkailusta, haaveilee maailmanparantamisesta ja harrastaa vuodesta toiseen venäjän kielen alkeita.

Nyckelord: äänikirjat, onneton rakkaus, vallankäyttö, parisuhde, vaikeneminen, riippuvuus, parisuhdeväkivalta, kulissiavioliitto, uusperheet, psykologiset romaanit, avioliittoromaanit, omaelämäkerrallisuus, esikoisteokset, kaunokirjallisuus, suomenkielinen kirjallisuus

Författare
Läsare
Utgivare
WSOY
Utgivningsår
2018
Språk
fi
Utgåva
1
Kategori
Prosa, noveller
Format
Ljudbok
Varaktighet
09:02:00
Tracks
29

Vi rekommenderar också