Logga in

Sten, Viveca

Ristiaallokossa

Sten, Viveca - Ristiaallokossa, e-bok

9,60€

E-bok, Vattenmärkt ePUB
ISBN: 9789510424155

Hengästyttävää jännitystä hyisessä Sandhamnissa.

Viveca Stenin dekkari Ristiaallokossa vie talvisen kolkkoon Sandhamniin. Jouluaaton lumimyrsky ulvoo yli saaren, kun lautalle juoksee ahdistunut nainen.

Tapaninpäivänä löytyy hotellin rannasta ruumis, ja rikosylikonstaapeli Thomas Andreasson joutuu keskeyttämään jouluvapaansa. Selviää, että tapaukseen liittyy uhkauksia saanut, tunnettu sotakirjeenvaihtaja, muukalaisvastaisia aineksia sekä harvinaisen huolellinen murhaaja. Thomas etsii kiivaasti yhteistä nimittäjää, kun vastaan tulee uusia surmatapauksia. Samaan aikaan Thomaksen lapsuudenystävä Nora Linde joutuu tilanteeseen, jossa hänen ammatillinen kunniansa kyseenalaistetaan. Noran on pakko tehdä päätös, joka muuttaa hänen koko elämänsä.

Ristiaallokossa on bestsellerkirjailija Viveca Steninkuudes rikosromaani poliisimies Thomas Andreassonista ja juristi Nora Lindestä. Se on tih

Viveca Sten (s. 1959) on entinen juristi ja nykyinen täysipäiväinen dekkarikirjailija. Hän asuu talvet Tukholmassa ja kesät sukunsa huvilassa Sandhamnin saarella, minne hän rikostarinansakin sijoittaa. Stenin rikostarinoissa perheellä ja ihmissuhteilla on keskeinen rooli niin päähenkilöiden arjessa kuin rikosten motiivinakin, aivan kuten oikeassa elämässä. Stenin rakastetuista dekkareista on tehty Suomessakin nähty tv-sarja Murha Sandhamnissa.eä kertomus petetyistä toiveista, tukahdutetuista muistoista ja kätketystä häpeästä.

Nyckelord: Jännitys

Författare
Översättare
Utgivare
WSOY
Utgivningsår
2017
Språk
fi
Utgåva
1
Serie
Sandhamnin murhat
Kategori
Spänning
Format
E-bok
eISBN (ePUB)
9789510424155

Vi rekommenderar också