Logga in

Närhi, Harri

Kuparitalo

Närhi, Harri - Kuparitalo, e-bok

8,40€

E-bok, Vattenmärkt ePUB
ISBN: 9789510420256

Romaani valkoisesta ahneudesta ja mustasta taikuudesta.

Kuparitalo kertoo vauhdikkaan ja monitasoisen tarinan uskonnosta, kotimaasta, terrorismista ja riivaajista, joita meissä kaikissa asuu. Se on Harri Närhin kahdeksas ja kunnianhimoisin romaani.

Asianajaja Sari Brosélius on uranainen ja ylpeä siitä, hän ei haikaile miestä eikä perhettä, sillä omassa ammatissaan hän on maan huippuja. Siksi eräänä päivänä hänelle tarjotaan yllättävää toimeksiantoa: on selvinnyt, että Helsingin rautatieasemalla oleva Eero Järnefeltin maalaus on venäläisomistuksessa - ja nyt se halutaan viedä rajan taakse. Kun Brosélius ryhtyy selvittämään asiaa, hän tekee VR:n arkistoista yllättävän löydön, jonka avulla hän voisi turvata loppuelämänsä. Mutta se vaatisi lain toiselle puolelle astumista.

Awaale Valonsuu on kaksikymppinen suomalaismies, joka pitää divaria, on käynyt armeijan ja rakastaa grilliruokaa. Mutta hän on syntynyt Somaliassa, mikä merkitsee sitä, että joillekin hän ei koskaan käy suomalaisesta. Selviää, että Awan sukulaiset ovat sekaantuneet toimintaan, joka uhkaa läntisen maailman vakautta. Ellei hän auta viranomaisia, hänen oma asemansa Suomessa on vaarassa. Hänen henkensä on sitä joka tapauksessa.

Nyckelord: motiivit, taulut, ahneus, raha, musta magia, uskonto, terrorismi, asianajajat, naiset, somalit, psykologiset romaanit, kaunokirjallisuus, suomenkielinen kirjallisuus

Författare
Utgivare
WSOY
Utgivningsår
2016
Språk
fi
Utgåva
1
Kategorier
Prosa, noveller
 
Religion
Format
E-bok
eISBN (ePUB)
9789510420256

Vi rekommenderar också