Logga in

Wickström, Mika

Meidän jengin Zlatan

Wickström, Mika - Meidän jengin Zlatan, e-bok

15,00€

E-bok, Vattenmärkt ePUB
ISBN: 9789510417249

Mikä muka on tärkeempää kuin futis?

Vetävä nuortenromaani jalkapallosta ja ystävyydestä niin pelikentillä kuin sen laidoillakin.

Karrin pellavapään ilmestyessä jalkapallokentälle heilahtaa usein tuomarin keltainen kortti, tosin niin heilahtaa maaliverkkokin. Karri on vertaansa vailla oleva pelaajalahjakkuus, jota kaupungin kovimpien seurojen valmentajat houkuttelevat riveihinsä, mutta yhtäkkiä maalitykki ilmoittaa lopettavansa. Arsa on hänen paras kaverinsa, joka pelaa puolustajan paikkaa hiipuvassa joukkueessa. Uuden jengin perustaminen voisi olla ratkaisu poikien ongelmiin. Vaan mikä kääntäisi Karrin pään takaisin pelikentille?

Mika Wickström on tunnettu sekä nuortenkirjailijana että urheilukirjoistaan. Hän on saanut Vuoden urheilukirja -palkinnon romaanista Kunniakierros (1998) sekä Pertsa ja Kilu -palkinnon (2008) nuortenkirjoistaan. Wickström pelaa itse jalkapalloa kirjailijoiden FC Kynä -joukkueessa sekä helsinkiläisistä taiteilijoista koostuvassa FC Zoomissa.

Nyckelord: harrastukset, jalkapallo, ystävyys, pojat, joukkueet, koululaiset, urheilukirjallisuus, koululaisromaanit, nuortenkirjallisuus, kaunokirjallisuus, suomenkielinen kirjallisuus

Författare
Utgivare
WSOY
Utgivningsår
2016
Språk
fi
Utgåva
1
Kategorier
Prosa, noveller
 
Idrott
Format
E-bok
eISBN (ePUB)
9789510417249

Vi rekommenderar också