Logga in

Kinnunen, Raila

Karita Mattila - korkealta ja kovaa

Kinnunen, Raila - Karita Mattila - korkealta ja kovaa, e-bok

12,00€

E-bok, Vattenmärkt ePUB
ISBN: 9789510417027

"When the history of the Metropolitan Opera around the time of the millennium is written, Karita Mattila will deserve her own chapter." New York Times

Aikamme suurimpiin oopperalaulajiin kuuluva Karita Mattila on intohimoinen ja kunnianhimoinen maailmantähti - ja pohjimmiltaan rämäkkä maalaistyttö Suomesta.

"Suomalainen Venus", "näyttää jumalaiselta, kuulostaa paremmalta", "La Divina"... Karita Mattila on diiva, joka on täynnä himoa: intohimoa, kunnianhimoa, seksiä ja tunteen paloa. La Karita on täyttänyt maailman arvostetuimmat oopperatalot ja hurmannut kuulijansa paitsi loistavan äänensä myös eläytymiskykynsä ansiosta. Työssään kovaan uurastukseen ja tunteen paloon uskova Mattila ottaa myös rohkeasti kantaa maailman asioihin. Kaiken glamourin vastapainoksi ja asioiden käydessä liian vakaviksi ilmoille kajahtaa suomalaisen maalaistytön rehevä nauru ja itseironia.

Korkealta ja kovaa päästää lukijat sisään aiemmin vain vähän haastatteluja antaneen suuren suomalaisen oopperadiivan maailmaan: arkeen ja juhlaan, lavalle, kulissien taakse, keittiöön ja treenisalille.

Nyckelord: laulajat, ooppera, työskentely ulkomailla, musiikkielämä, henkilöhistoria, muistelmat

Författare
Utgivare
WSOY
Utgivningsår
2016
Språk
fi
Utgåva
1
Kategori
Personhistoria
Format
E-bok
eISBN (ePUB)
9789510417027

Liknande e-böcker